Přihlaste se a využijte web naplno TERARKA.NET »

teplota, vybaveni, větrání a vitamíny

 

NápovědaFórum » Ještěři » Chov 

+ přidat příspěvek
teplota, vybaveni, větrání a vitamíny
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   21.10.2013 08:59 Muž Střelec [74] - JeštěřiRe: Chameleon Jemenský (rada)
Obávám se, že to bude chtít v dohledný době pořídit větší terárium, protože chamík celkem rychle povyroste a tohle je těsně pod hranicí použitelných rozměrů (hlavně je nízké). Osvětlení je podle fotky víceméně odpovídající běžnému základu (UVB ReptiGlo ber jen nejsilnější), ventilace by měla být větší (alespoň 1/3 plochy stropu), ale hlavně nejen na stropě. Někde v půlce výšky boční stěny by měl být druhý ventilační otvor (nebo udělat půlku dvířek síťovou). Terárko musí dobře větrat, ale nesmí v něm být průvan.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.10.2013 16:30 Chameleon Jemenský (rada) – teplota, vybaveni, větrání a vitamíny
Fotka k příspěvku Zdravim Vás,
Mam provizorní terarko pro chamoše a chtěl bych se zeptat zda na terarko o rozměrech 75V x 40H x 40Š muže být vyhřevna bodovka 40W, která vydává teplotu cca 15cm pod 40´C jinak dalši teploty jsou v horní části kolem 32+/- 2 stupne. Nižší patro má kolem 27´C a ve spod je kolem 22´C.Nahoře teraria je průduch o rozměrech 26x10cm.Jako mineraly(Vapník) mam PLASTIN a NUTRIMIX.Otazka je jestli teplota není příliš vysoká a mam změnit wattaž žarovky nebo to mužu nechat? A jaký mate nazor na vitamíny ?A celkový pohled na terarium..Děkuji za rady :)
 

+ Přidat reakci


Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 47x

© TERARKA.NET - https://terarka.net/forum/1117-teplota-vybaveni-vetrani-a-vitaminy