Pozadí do terária
Super.Děkuju,snad to bude držet,ale to by mělo
Jj, jen je potřeba obojí pořádně očisit
0 13.10.2011 20:21 Fujda - Ještěři – Gekončík noční-pozadí
Dobrý den,chtěl bych udělat pozadí a pokud jsem správně pochopil,břidlice by se dala nalepit rovnou na sklo,je to tak?A aqua silikonem že?
jako nápad to nezní špatně.zkusím se ponějakém linu podívat.
Já bych se nebál použít třeba lino, nějakého pěkného vzoru, dá se sehnat kámen, dřevo, atd.,....
jestli má někdo i jiný nápad co použít na pozadí tak sem s ním.jenom upozorňuji že zadní stěna má rozměr 2x1,5m takže něco
praktického a za rozumnou cenu.navíc mne tlačí čas.tera burza u nás v ostravě bude už 23.10.
Jo, ta by leguána mohla přežít

a kdybych použil bambusovou rohož?ta je mnohem pevnější.
Tak tak, leguán ji udělá zátěžový test, kterým rohož neprojde
0 10.10.2011 09:26 ® Sewer [97] - Ještěři Tak podle mýho názoru ti to Leguán celkem zakrátko zničí a bude z toho všude svinčík a budeš to předělávat

.
0 10.10.2011 08:19 ® zet [0] - Ještěři – Rákosová rohož
Zdravím.Mám dotaz.Zrovna vyrábím terárium pro leguána zeleného z OSB desek a chci se zeptat zda je možné vytvořit pozadí z rákosové
rohože např tady:http://eshop.jezirka.info/product/rakosova-rohoz-2-x-5m:601/ .Když může být venku tak by snad vydržela i v terárku.Dík za
rady.
Starší reakce
0 06.10.2011 21:11 ® Narejka [0] - Hadi – Pozadí
Zdravím, chci si pořizovat Felzumu a sháním jestli mi někdo vyrobí pozadí do terária na zakázku, dělá to tu někdo? Teď jsem dodělávala
svoje dvě terárka a vypotřebovala jsem všechny suroviny a nechce se mi to znovu všechno kupovat a dělat s tím čurbes. Tak kdyby někdo tohle
dělal na zakázku a pak mi to mohl poslat poštou, budu ráda. Kdyžtak mi napište na mail
veronikajantakova@gmail.comStarší reakce
0 15.11.2009 08:29 ® dan999 [9] - Hadi – ...
ale jinak moc pekne
0 15.11.2009 08:29 ® dan999 [9] - Hadi – ...
Starší reakce
0 11.11.2009 19:27 ® connic [1] - Ještěři – Re: krysikmouse
Tak to je dobre.
no

břidlice tam nebude . ale čeněk vypadá v pohodě takže už je asi za ty generace odchovů v česku zvyklej i na to že mu do baráku
přistane břidlice
0 09.11.2009 23:26 ® connic [1] - Ještěři – Re: krysikmouse
V Afganistanu moc bridlice podle me neni, spis bych videl piskovec, zulu, rulu. Ale terarko vypada dost dobre. Hlavne aby se libilo Cenkovi

0 07.11.2009 16:26 R -
® jammes [11] - Ještěři – Re: krysikmouse
je to pěkný, i ta poskládaná břidlice se vyvedla
děkuju . No jsou v mým terárku Čeňkovo terárko...
0 07.11.2009 15:56 R -
vypadá to pěkně, bude víc fotek?
0 07.11.2009 15:17 ® krysikmouse [29] – Re: krysikmouse

Tak sjem se do toho vrhnul. Čeněk je zatím provizorně v akvárku

teda jako bez vody

a pekne je naštvanej a celou dobu na mě koukal co
se mu to děje s domečkem, tak jsem to tam vlepi pouravil nainstaloval zpátky jeho kamenobarák a topnej kámen kytky a kořen . já nevím je to
ted upúlne jiný než s tím korkem akorát asi ne moc afghánský

i když zase mohlo by se takový místo najít
to máš pravku , pokudím se nafotit. a tam ně napadlo myslíte že v afghánistánu vůbec nejaká břidlice je ?
0 05.11.2009 18:32 ® connic [1] - Ještěři – Re: krysikmouse
Bridlice se v prirode takhle naskladana nevyskytuje, ale z jineho uhlu to muze vypadat dobre. Zkus to jeste nafotit z jineho uhlu.
0 05.11.2009 16:25 ® krysikmouse [29] – Re: krysikmouse
ale zase je fakt že takhe ze skora to jemoc plastický z uhu to je vlastně navrstvený každá jinak
no je fakt že ta břidlice je taková pravidelná no
0 05.11.2009 03:21 ® connic [1] - Ještěři – Re: krysikmouse
Na muj vkus je to prislis upravene. Zkus ty odstepky neskladat tak aby byly ty diry presne vyplnene, ale spis nanest lepidlo a nasypat na to drceny
kamen na stredne velky sterk, pak by to mohlo vypadat prirozenejc.
0 04.11.2009 22:30 R -
tož vypadá to velice zajímavě
myslíš ? a nebude to blbéé ? ještě to musím dodelat malinko kde jsou vetší díry tak to zadelat ještě ulomkama .. helpil sjem to pattex
superfix a vypadá že to drží
0 04.11.2009 21:35 R -
® Pogona [301] - Ještěři vůbec ne. dokážu si to živě predstavit zakomponované v teráriu

tož nevypadá to blbě ?
0 04.11.2009 16:24 ® dan999 [9] - Hadi – ...
ta pryskyřice ma označení epoxy 1200
Děcka tak sjem so toho dnes pustil , nechal jsem uříznout sklo a lepil jsem pattexem břidlici přímo na to sklo tak ted to vytvrdává tak jsem
zvedavej
0 31.10.2009 21:08 ® Cathy [2] - Hadi – Re: jammes
Super, děkuju moc!!
0 31.10.2009 20:56 R -
® jammes [11] - Ještěři – Re: Cathy
používá se epoxydová pryskyřice, prodává se v plechovkách (400 g a asi kilová), mrkni na rybičky, tam se to probíralo -
http://rybicky.net/forum/4778
0 31.10.2009 20:30 ® Cathy [2] - Hadi – lepidlo
Využiju tohoto vlákna a zeptám se:
Jaké lepidlo použít k nalepení písku na polystyrenovou stěnu? Ptala jsem se už kdysi a bylo mi řečeno, že epoxidové dvousložkové. Byla
jsem se ptát v obchodě, ale paní se mi vysmála, že prý mi ten epoxid polystyren vyžere... no a navíc se prodávají v takových
piditubičkách, takže než bych polepila pár vrstvama stěnu 80x40cm, trvalo by to měsíc a udělala by se mi asi díra do peněženky.
Má tedy někdo jiný nápad? Paní mluvila něco o lepidlu Herkules, ale mám dojem, že by byl problém s vlhkostí. Už fakt nevím:( hadík roste
a mně už chybí jen tohle...
Starší reakce
nene zatím ne , mám připravenou břidlici ale ještě není čas a počkám asijak se vyvine lysá nad labem , chci tam jet a řeba dostanu nejakou
inspiraci
0 29.09.2009 20:27 R -
® Pogona [301] - Ještěři Tak jak? Nějaký pokrok?
0 27.09.2009 12:25 R -
® Pogona [301] - Ještěři Jasan přímo na sklo bzbarvym silikonem z Hypernovy
Samozřejmě sklo je potřeba pořádně vyčistit a kameny taky
Jooo to video tam je už celkem dlouho co tam mám , jukni na to . No děkuju za rady ... seženu asi ten kámen a něco povymyslím, asi nechám
uříznout sklo na to to v klidu udelám a potom to tam dám celý i s tím ... Takže jsi to lepil normálním akvarijním silikonem přímo na sklo
?
0 27.09.2009 08:30 R -
® Pogona [301] - Ještěři To: Miky - video už tam má dlouho
Jak Ti zde radili, tak to nalep silikonem, to je nejlepčí, sám mám u korálovky taky nalepených pár oblázku na pozadí, nehledej v tom
zbytečnou vědu
no víš mé pozadí co mám teď u gekončíku je dřevěná deska a naní jsou nalepené šutry ale nazapomeň udělat čeňkovi terasy ty jsem
vyrobil tak že jsem do dřeva přidělal dřev které bylo kolmo k tomu druhému a na to přišel šutr škvíry jsem vysupal pískem ale doporučuji
ti ti uděla z nekolika dílů protože to bylo hrozně těžké

mimochodem máš už to video s Čeňkem
díky . myslel jsem si to , Já ještě nevím jak to udelat , mám představu kamenitýho pozadí udelat to nejak z kamnů... z polystyrenu se mi to
moc delat nechce ... už jsem jednou mel takhle udelaný a moc se mi to nelíbilo ... nebylo to ono ...

tak to chci nejak zmenit ale otázkou je
jak ty ulomky poskládat a by to bylo celé vyplnené ...
0 26.09.2009 22:55 R -
® jammes [11] - Ještěři břidlice se dá lepit akva silikonem, používá se to do akvárek, ale co je nejlepší to si musíš rozhodnout sám. Každýmu vyhovuje něco
jinýho.
0 26.09.2009 20:36 ® krysikmouse [29] – Pozadí do terária
Chci si pořídit nové pozadí do terárka , ale nevím co je nejlepší , ted tam mám korek , chtěl bych nalepený břidlice na sklo? nemáte
někdo zkušenosti jak s tím ? a nebo zkušenosti jaký pozadí je nejlepší ? jetslis e dá někde sehnat dobrý kupovaný ? díky
Zpět na obsah sekce Ještěři • Přidat reakci • Zobrazeno 3270x