věk hadů
Pokud je to akvárko, pak by nejdřív bylo dobré trochu si stím pohrát ( to není těžké ) a předělat na terárium. Hadi totiž potřebují kvalitní větrání, jinak hrozí plíšně, prach a pod.

Tak to já se taky ráda dozvím nějaké info mám zálusk na užovku červenou

jen ještě trochu přesvědčit manžela aby svolil udělat tera a jsem happy.Mám nevyužité 300L akvárko,takže si myslím,že by měla solidní bejvák

jen teda pozjištovat co potřebuje za el.vybavení atd.
díky za každý názor
No a odkad jsi? Nejdřív nastuduju...Můžeš napsat co konkrétně máš za druhy....Václav
Zdravim hadology...mám hodně akvárek tak uvažuju o želvě a háděti..zvláštale poradte nejběžnější druh na začátek co studovat..případně můžete uvést přibližnou cenu atd prostě důležitý věci dík
Jo a díky za ušetřenou práci

0
[755] - Ještěři 22.11.09 21:48 Felix ta tabulka by nebyla špatná. Myslím si, že se hadi mezi lidma vyskytují čím dál častěji a leckdy ani neví, na jak dlouho se jim upisují.
To není na omluvu. Proto jsem nadhodila toto téma.
Neomlouvej, nemáš za co, všichni se stále učíme

Někde na netu jsem před časem narazil na tabulku právě s těmito údaji. Zkusím to dohledat a pak (najdu-li to) sem dám link

Vím, že jsou tady odborníci. Mohl by tady dát někdo dohromady přehled průměrých věků nejčastěji chovaných hadů ?
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Hadi • Zobrazeno 2391x