Přihlásit se TERARKA.NET »

věk hadů

NápovědaFórum » Hadi  

+ přidat příspěvek
věk hadů
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Pogona – Re: Daki
Pokud je to akvárko, pak by nejdřív bylo dobré trochu si stím pohrát ( to není těžké ) a předělat na terárium. Hadi totiž potřebují kvalitní větrání, jinak hrozí plíšně, prach a pod. ;-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Daki
Tak to já se taky ráda dozvím nějaké info mám zálusk na užovku červenou :-) jen ještě trochu přesvědčit manžela aby svolil udělat tera a jsem happy.Mám nevyužité 300L akvárko,takže si myslím,že by měla solidní bejvák palec jen teda pozjištovat co potřebuje za el.vybavení atd.
díky za každý názor
 Reagovat na tento příspěvek 0  - invalida – Re: Pogona
No a odkad jsi? Nejdřív nastuduju...Můžeš napsat co konkrétně máš za druhy....Václav
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Pogona
Nějaký druh korálovky, příp. užovku červenou - cenově se mláďata pohybují kolem 500,- u chovatelů, nad 1000,- ve zverimexech. Odkud jsi? Nějaké mladé užovky i korálovky mám.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - invalida – ahoj
Zdravim hadology...mám hodně akvárek tak uvažuju o želvě a háděti..zvláštale poradte nejběžnější druh na začátek co studovat..případně můžete uvést přibližnou cenu atd prostě důležitý věci dík
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Pogona – Re: Saša
Jo a díky za ušetřenou práci :)
U většiny hadů jsou zde ale spíš ty horní hranice... např. lampropeltis trianglum se většinou dožívá cca 12 - 15let a takových příkladů bych měl víc. Proto doporučuji u každého hada 2 - 5let ubrat. X-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Felix
Tak jsem to našel na www.vivarista.sk/… :-)
Když mi tó vyjde časově, pak nějakou tabulku spáchám, pokud mě někdo "předběhne" nebudu se taky zlobit ano
 Reagovat na tento příspěvek 0  - poklad – Re: Saša
ta tabulka by nebyla špatná. Myslím si, že se hadi mezi lidma vyskytují čím dál častěji a leckdy ani neví, na jak dlouho se jim upisují.
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek 0  - poklad – Re: Biky
To není na omluvu. Proto jsem nadhodila toto téma.
 Reagovat na tento příspěvek 0  - R Pogona – Re: Biky
Neomlouvej, nemáš za co, všichni se stále učíme :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Biky
omlouvám se, mám se hodně co učit coze
 Reagovat na tento příspěvek 1  - R Pogona
Jojo, je to různý druh od druhu a je to na samostatný článek/tabulku.

Např. Boa se dožívají až 40 let

Eleaphe 20 - 30 let
atd., atd.,...
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Felix – Re: poklad
Někde na netu jsem před časem narazil na tabulku právě s těmito údaji. Zkusím to dohledat a pak (najdu-li to) sem dám link :-)
 Reagovat na tento příspěvek 0  - Biky
chmm... sedm-deset let..?
 Reagovat na tento příspěvek 0  - poklad – věk hadů
Vím, že jsou tady odborníci. Mohl by tady dát někdo dohromady přehled průměrých věků nejčastěji chovaných hadů ?

+ Přidat reakci

Zpět na obsah sekce Hadi • Zobrazeno 2391x

© TERARKA.NET - https://terarka.net/forum/143?od=26