čo so škrečkom
0 17.01.2010 01:17 zaciatocnik a ešte keby sa ma niekto nahodou pytal čo by mal hada ubližilo b hadovy?že škrečok nieje vo svojej koži a nepracuje mu jedna noha a ma nador
alebo pukel?akože či by neochorel alebo čo lebo škrečok asi chory je
0 16.01.2010 16:25 zaciatocnik ako som tu pisaal že ma pukel alebo niečo take pri zadnej nohe tak dne soms nanho pozeral ked jedol a tak to vyzera že na tu nohu kde to ma je asi
ochrnuty normalne sa prevalil až nabok lebo sa trochu naklonil a prekotulal takže tak
0 16.01.2010 12:38 ® dan999 [9] - Hadi omylem bych ho pustil nebo spiš hodil do suche vany to bude asi nejrychlejší a bezboesti (ale bacha aby se nepoblil pri ceste dolu

)skoda
že ho musis utratt

chudak
0 15.01.2010 22:50 zaciatocnik - Hadi dalšie nove info o nom je ešte stale doma a je vždy na tom istom mieste a stale sa čisti nevnima ani ked tuknem do klietky a chcem ho proste neako
utratiť alebo niečo take nech sa netrapi a nemyslite si že som človek bez srdca ael dajme tomu k zverolekarovi s nim nepojdem to by som zaplatil
ani neviem kolko aby ho vyliečil ato by som urobil pre fakt maznačika rodiny a jeho ani dlho doma nemame prosim poradte mi čo by ste urobili
0 15.01.2010 20:45 R -
® jammes [11] - Ještěři – Re: dan999
o tom že je to bezbolestný neapdlo nic, určitě to bolí, ale trvá to jen chvilku
0 15.01.2010 14:52 ® dan999 [9] - Hadi ale i ten pocit že se nemuže nadechnout musi byt celkem šok takže si myslím že to až tak beznolestné nebude a pro toho křečka to bude to
nejhorší co zažil
0 14.01.2010 20:40 R -
® jammes [11] - Ještěři – Re: zaciatocnik
trpět nebude, je za chvilku po všem
0 14.01.2010 08:41 ® Bea [0] - Hlodavci – Re: Saša
Aha,špatně jsem si to přečetla

Tak to si ho těžko někdo vezme
0 14.01.2010 00:29 R -
® fajfmen [164] - Ještěři On právě píše, že ho ten křeček už párkrát dohryzal. Má ale taky nějaký zdravotní problém, takže ho to třeba bolí a je agresivní
kvůli tomu...
0 14.01.2010 00:23 ® Bea [0] - Hlodavci – Re: zaciatocnik
0 14.01.2010 00:15 R -
® fajfmen [164] - Ještěři Těžko radit, v přírodě jsou křečci teritoriální samotáři, nesnášenliví (mimo dobu páření) i vůči jedincům opačného pohlaví a ne
u všech vyšlechtěných domácích se podařilo tento povahový rys nějak výrazněji potlačit... Zkus si kdyžtak vylepit ve zverimexu inzerát,
někdo si ho třeba i tak vezme. A pokud ne, tak stále ještě zbývá ten had, co jammes zmiňoval
0 14.01.2010 00:06 R -
® jammes [11] - Ještěři – Re: zaciatocnik
osobně bych s ním nakrmil hada
0 13.01.2010 23:42 zaciatocnik - Ještěři – čo so škrečkom
ahojte prepapčte možno vam to pride blbe ale chcem sa opytať čo spraviť so škrečkom?chcem sa ho zbaviť či podarovať alebo neviem čo chyba
je v tom že mal som s nim aj samičku

ale často pisklai v klietke a raz som našiel mrtvu pokusanu samičku od krvy a tak ostal sam samček pri
ude alebo ako to nazvať ma niečo ako pukel a aj tak chodi dokriva ale žije a už aj mna 2 krat kusol tak že nechel pustiť tak som musel počkať
až kym nepusti lebo ine riešenie aj ked som triasol tak nepustil tak ine riešenie som nenašiel a tak je tu otazka čo snim?nechem ho proste viac
chovať dal mi ich stryko lebo on ich už nemohol mať a tak mam teraz len toho choreho ktory ma kuše až do krvy tak chcel by som počuť o neakych
radach dať do obchodu hadovy?alebo čo?
Zpět na obsah sekce Hlodavci • Přidat reakci • Zobrazeno 593x