Terarka.net

0 • 6 PřihlášeníRegistrace TERARKA.NET » Teraristické fórum

Teraristické fórum

ÚvodBezobratlíHadiJeštěřiKrokodýliŽelvyObojživelníciHlodavciSavciFórumPrezentaceOstatníEshop

NápovědaZpět na obsah sekce Fórum » Ještěři » Chov » gekončík noční jaké osvětlení a čím udělám určité teplo 

Teraburza.cz
  Dolu
 + přidat reakci • Zobrazeno 256x nejkvalitnější palec pouze od nejlepších autorů skryt
07.02.10 18:18:18  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0 system® Obojživelníci
tak děkuju :)
07.02.10 10:04:33  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0 krysikmouse® – Re: Pogona
Noooo proti gustu .... Mě se to nikdy nelíbilo :-) ale chápu tě :-)
06.02.10 21:02:00  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0 R - Pogona® Ještěři – Re: krysikmouse
No vidiš - já tyto květináče - kýbly s objímkou přímo miluju - neb takové osvětlení dělá terárko, terárkem ( podle mně ) ;-)
06.02.10 20:26:38  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0 krysikmouse® – re
Ahoj´žádný UVA UVB gekončík nepotřebuje jsou to vyhozený peníze. Jako zdroj světla a tepla je nejlepší bodová žárovka. Já používám halogenový žárovky 12V 20 W MR 16 3O st , stojí to pár korun životnost celkem vysoká jsou malé nenápadné a vlákno je na vyšší teplotě takže vlastně i líp topí, malou nevýhodou je nutnost trafa ale to není problém... Dají se dát do malinkatejch květináčků a vypadá to efektněji rozhodně nesnáším t květináče jak kýbl a z tohou koukající šedesátka s objímkou ...
06.02.10 16:02:55  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0 system® Obojživelníci
tak díky moc :) :) :)
06.02.10 14:57:08  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0 Miky53(Czesnek)® Ještěři
žárovku na vytápění a světlo stačí obyč UVB mít nemusí a topný kámen mi byl doporučen palec
06.02.10 14:02:49  Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0 system® Obojživelníci – gekončík noční jaké osvětlení a čím udělám určité teplo
má tam být spíše uv-a nebo uv-b... je potřeba topný kámen...jakým typem žárovek mám dělat teplo...děkuji za všechny příspěvky :-)

Zobrazit » Vypsat podobná témata v diskuzním fóru «

Zpět na obsah sekce Ještěři Přidat reakci Zpět na seznam sekcí fora

Přidat.eu záložku
© TERARKA.NET - o webuRSSReklamaHledatNapište námVzhled • 09.09.10 04:22:37 • 0.005 s