K vínu - on je rozdíl mezi Chateau... něco (prakticky cokoli) a tím, čemu se víno říká u nás . Obecně (samozřejmě mimo jistých
částí Moravy). Pod pětikilo za sedmičku má s tím nápojem jen máloco co společného
A s rumem máš recht. Fuj tajksl ve spolek
Hmmm, to mi připomíná jedno staré vlákno, kde jsme se asi pět příspěvků věnovali zadání a další tři stránky řešili, jak si Kocour z
Červeného trpaslíka objednával ryby k obědu. Asi tak 40 porcí. Přežral se a bylo mu blbě, a když se ho Rimmer s Listerem zeptali co by si
vybral teď, když se poučil, tak odpověděl (hlasem Miroslava Vladyky) "No, já nevim, ale asi rybu"
Ani ne, jednou jsem takhle ( asi před 16ti lety ) chytnul s kamarádem na pytlačku nějakýho pstruha či co, zabili jsme ho ranou o železné
zábradlí na mostě. Pak jsme rozdělali u lesa oheň, upakli ho a snědli, načež se nám udělalo moooc špatně a pstruha jsme tak trochu
vyblinkali.
Od té doby ryby moc nemusim ( taky jsem se takhle jednou opil po víně, nebo rumu a už to taky nepiju ).
o kaprech mi ani nemluv, byl jsem dnes na rybách a za dve hodiny jsem měl chytnute 23kapru ve velikosti 38cm-74cm vzal jsem si jen 56ku a 43ku doma
jsem si to musel zabít a zmrazit (já jsem se normálně trápil s tema kaprama)
jinej kurs není možnej dopadne to tak, že budou za 2 měsíce naprosto stejní a bez problémů, jak psal Saša...Přeci bych neohrozil
na životě "svá miminka"
Sázky přijímám číslo mého účtu sdělím později
Jinak prezentaci odchovných terárek dělat nebudu, jsou to pidi nádrže, bez pozadí, od vodního kamene se skromnou výbavou, tudíž nic, co by
se mělo prezentovat,...
Ale píšu k tomu v sekci článků článek, který budu průběžně doplňovat jak textem, tak fotkami.
Tak malá změna, na "oltář vědy" se obětuje čtveřice gekončíků nočních, tedy skupina dva a dva. Již jsou rozděleni stáří 1
týden, váhu nevim ( trápit je nebudu ), ale jsou stejně velcí, dobře stavění a v dobré kondici,... POKUS O VYVRÁCENÍ MÝTŮ O CHUDÁCÍCH
MOUČNÝCH ČERVECH TEDY MŮŽE ZAČÍT
Jejda, to mělo být překvápko? A já vykecal pointu... Pardon. To už jsem jak můj strejda, když jsme šli tuhle na film o pirátech. Ohromně se
bavil tím, že mi průběžně vykládal děj dopředu