suchozemska zelva
Starší reakce
0 05.07.2010 00:24 R -
® Pogona [303] - Ještěři – Re: michal
Tak jak to pokračuje se želvičkou?
Starší reakce
0 26.06.2010 22:05 michal - Ještěři ok. dekuji, dneska byla venku, jak bylo hezky a dokonce i trochu jedla travu a potom zese spat, tak snad to bude dobry
0 25.06.2010 23:15 R -
® Pogona [303] - Ještěři – Re: michal
Se neboj, ona se na louce napase dosytosti

ale až začne mrznout bude zle
A k nové želvě, jak jí máš dlouho, může být i týden, dva vystresovaná ze změny prostředí a tak nejí.
Moje hermanka jednou tři měsíce nejedla ( dodnes nevím proč ) a nijak jí to neublížilo ( spíš naopak ). Hlavně ji násilim nekrm - spojí
si tak jídlo se stresem a bude to zlé
0 25.06.2010 19:47 michal - Ještěři no chodi sem obcas jen souseduv jezevcik, tak nevim, jedine ze by ji vyhodil z ohradky a ona odesla, ale v tech loukach a krovich ji asi nenajdem.
jeste k nove zelve, jak dlouho vydrzi bez potravy, protoze sama nic nesni a nasilim toho taky moc nesni.
dekuji
0 24.06.2010 22:01 R -
® Pogona [303] - Ještěři Já mám želvu venku už přes měsíc a to i přes noc a bude tam tak do listopadu, želvám je dobře venku do cca 5C.
Naopak jim škodí přenášení z venku domů na noc do terárka - to je chyba !!!
Co jí udělá pes se říct nedá, každý pes je jiný a jinak reaguje,...
více na :
<a href="http://www.euzelva.cz/"s rel="nofollow">http://www.euzelva.cz/
0 24.06.2010 21:18 michal - Ještěři – suchozemska zelva
Ahoj, mám pár otazek a problemu ohledne suchozemske zelvy.
meli jsme 10letou zelvu, ktera vazila 850g, jednou jsme ji nechali pres noc venku v ohradce a druhy den tam bylo vse rozhazene a zelva nikde, myslim
si ze to byl pes. mohl by pes zelvu odnest, nebo neco s ni udelat? kdyby ji nahodou nechal zit, prezila by venku v tomhle pocasi, nebo uz neni
sance?(na zahrade neni, musi byt nekde venku na louce , nebo kroví)
zaroven jsme dostali od kamarada jinou, pry taky 10letou, ale je polovicni a vazi 500g rikal ze uz ji 3roky nezimoval. a ted k problemum. zelva je
hrozne lina a ospala, posledni 4 dny ani nejedla, nasilim jsme ji nacpali rajce, sem tam se trochu pohne jinak porad skoro spi. nemuze byt nejak
nemocna? nebo co s ni ?
jeste k zazimovani. musi byt pred zazimovanim najedena? muze se zazimovat treba uz ted?
dekuji za co nejvic odpovedi
PS: jeste mi prijde ze ma velky krunyr na svoje telo, ma takove slebe nohy, zadnima se ani poradne nezvedne a spis se plazi
dekuji
Zpět na obsah sekce Želvy • Přidat reakci • Zobrazeno 1019x