Dela gekoncik nocni v noci hluk?
to je různé, jak jsem psal, každá skupina gekonů, dá přednost něčemu jinému, chce to vyzkoušet
0 01.04.2011 20:49 simakov7 - Ještěři A je lepší cvrčky obalovat, nebo jim tam šoupnout misku?
Je to pro gekončíky velmi důležitý vápník - tento přípravek se jmenuje Roboran či NutriMix ty jsou asi nejčastěji používané i
nejlevnější. Někteří gekončíci jej olizují, jiným je potřeba v nich obalovat krmný hmyz
0 01.04.2011 18:14 ® Simon ㋡ [2] - Ještěři áno lížu ale ja v tom obalujem cvrčky
0 01.04.2011 18:09 simakov7 - Ještěři A to oni ho lížou?
áno je
0 01.04.2011 15:18 simakov7 - Ještěři Viděla jsem v různých teráriích, že gekončíci mají malou misku a v ní bílý prášek. To je nějaký vitamínový preparát?
Starší reakce
0 08.10.2010 21:30 R -
® Pogona [303] - Ještěři Dcera má v pokojíčku u hlavy terárium s párkem gekončíků, v noci ji vzbudí i když spadne špendlík na zem a gekončíci ne, tzn. hluk
nedělají
0 08.10.2010 20:07 gekončík - Ještěři
Starší reakce
ne nedělá

je tichej jako myšička. mě třeba jeden čas škrábal na sklo přední pracičkou

jakoby si chtěl otevřít. dělal to
vždycky když mi vylez na ruku. tak potom, ale to spíš znělo jako když někde něco kouše myš
0 03.10.2010 22:19 Sinatrax – Dela gekoncik nocni v noci hluk?
Dobry den. Chtal bych se zeptat jak je to u gekoncika nocniho a jeho zivotem v noci? Chtel bych mit terarium v mistnosti kde spim a proto me zajima
jak moc je tento tvorecek hlucny. Nikde jsem tuto informaci nenasel. Predpokladam ze jako nocni tvor asi bude jako pena jelikoz by ho hned neco
sezralo, ale co kdyz ne? Tak tedy prosim o rady vas zkusenych. Dekuji predem
Zpět na obsah sekce Ještěři • Přidat reakci • Zobrazeno 855x