Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
PřihlášeníRegistrace TERARKA.NET »

ochočení gekončíka

NápovědaZpět na obsah sekce Fórum » Ještěři » Chov 

+ přidat reakci
ochočení gekončíka
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   22.04.2011 17:32 ® Petra123 [12] - JeštěřiRe: Pogona
To že milujou drbání pod krkem a na hlavě, můžu jenom potvrdit :-D:-)

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.11.2010 23:50 ® Tessee [1] – Re: dan999
hlazení zatim moc neberou, Tessee je lekavější a Linaj mi pak zdrhá...Včera byla Tessee dokonce dost hyperaktivní a párkrát mi vyskočila z ruky, ani jsem netušila, že umí předvést takovej let. Mě ještě potvůrky budou procvičovat reflexy, ale tak zatim na tom nejsem tak špatně, mam je celkem obstojný :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   11.11.2010 16:45 ® dan999 [9] - Hadi
je tak je asi jen takovým pohlazením neodbiješ...
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.11.2010 21:50 ® Tessee [1] – Re: dan999
děkuju :-) včera mi dokonce Linaj zalezla pod triko, hřála se o mě a nakonec mi tam usnula, po 3 hodinách jsem jí musela budit, abych vůbec mohla jít spát :-D ale bylo to rozkošný, jsou to báječný tlamičky love
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.11.2010 21:48 R - ® Pogona [303] - Ještěři – Re: Tessee
Milujou drbání pod krkem a na hlavě X-)
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.11.2010 20:40 ® dan999 [9] - Hadi
gratuluji palec potlesk
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.11.2010 22:06 ® Tessee [1] – Re: Sewer
no tak to nebude problém, minimálně do konce roku jsem pořád doma, takže času mám habaděj, dnešním dnem se obě holky už podruhé proběhly po obýváku a už se ani moc nelekají když je chci pohladit a když nastavím ruku, tak nejdřív párkrát oblíznou a pak si "nastoupí" :-D je to moc paráda pocit když mi capkají po ruce, jsou to báječný zvířátka, jsem za ně moc ráda hop
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.11.2010 18:42 ® Sewer [97] - Ještěři
Hlavně to chce se jim věnovat tak často, jak jen to jde :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.11.2010 18:37 ® Tessee [1] – Re: Pogona
Jj, ještě to mláďata jsou, je jim tak 4 - 5 měsíců. Na to vyžadování společnosti se moc těším hop
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.11.2010 15:53 R - ® Pogona [303] - Ještěři – Re: Tessee
Ono taky pokud máš mláďata, tak ta jsou plachá a víc se skrývají, čím budou větší tím vymizí i jejich plachost a budou vyžadovat tvojí společnost. Takže trpělivost a bude dobře :)
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.11.2010 11:58 ® Tessee [1]
áááá, paráda, teď se byla proběhnout i Linaj, tak jsem toho využila a rovnou jí zvážila hop
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.11.2010 11:21 ® Tessee [1] – Re: Sewer
jj, včera už jsem s Tessee měla úspěch, důkladně se po mě prolezla a prošmejdila mi židli, bylo to moc príma, tak to za chvíli jdu zkusit zase zopakovat :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.11.2010 09:47 ® Sewer [97] - Ještěři
Beru si ho k sobě tak často, jak to jen jde. A to i za cenu toho, že ho třeba musím vytáhnout z úkrytu... Nechávám ho všude možně lézt a když už moc zlobí, vemu si ho zase do ruky. Někdy je naopak v klidu, tak se spolu třeba díváme na film :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.11.2010 18:57 ® Tessee [1] – Re: Pogona
to je moc roztomilý, máš krásný fotečky palec Já se je právě snažim občas pohladit, ale když pomalu přiblížim ruku aby si mě očuchaly (holky), tak se jen odtahujou a celej den spinkaj, tak nevím jak na to, abych měla úspěch :-O
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.11.2010 18:36 R - ® Pogona [303] - Ještěři
Fotka k příspěvku
a taky takhle :-D

Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.11.2010 18:35 R - ® Pogona [303] - Ještěři
Fotka k příspěvku
Jo, je jeden tip. Jak je to možný brát je do ruky, mazlit se nechat je proběhnout, jak jen je to možný a apak Tě budou takhle čekat ;-)

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   06.11.2010 17:54 ® Tessee [1] – ochočení gekončíka
Ahoj, ráda bych se zeptala, jakým způsobem a jak probíhalo (probíhá) vaše ochočování gekončíka aby si na vás zvykl a nechal se brát do ruky. Nějaké rady, tipy, fígle? ;-)

Zpět na obsah sekce Ještěři Přidat reakci • Zobrazeno 731x

© TERARKA.NET - http://terarka.net/forum/341-ochoceni-gekoncika