Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
PřihlášeníRegistrace TERARKA.NET »

Agama- student

NápovědaZpět na obsah sekce Fórum » Ještěři » Chov 

+ přidat reakci
Agama- student
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.02.2011 21:32 R - ® Pogona [303] - Ještěři – Re: Ondra
Mno pokud má terárium opravdu velké rozměry cca 100*150*100cm pak by to šlo, pokud je menší, pak ta větší pravděpodobně ty menší opravdu "zlikviduje".
Já bych je k sobě ale i tak nedával.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.02.2011 18:57 Ondra - Ještěři – ještěři
Dobrý den chci se zeptat zda můžu dát dva dvouměsíční chameleony k 4,5 měsíční chameleonce??(všechny tři sou holky)neseřere je ta velká? Díky kontakt:ondra.suk1@seznam.cz

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.01.2011 12:50 ® Jirka [39] - Ještěři
Ještě nesmíš zapomenout na rosení! no ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.01.2011 12:48 ® Jirka [39] - Ještěři
Klidně jí tam dát salát ráno,nebo nějaké čínské zelí,orosit aby to trochu vydrželo,posypat vitamínama..a klidně vysypat do terária krabičku se cvrčkama,oni jak budou vylézat z ůkrytu tak si je pochytá.. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.01.2011 12:45 ® Jirka [39] - Ještěři
Jo když jí nasypeš do misky nějaké červíky aby si mohla zobat i přes den a nasypeš jí do terária nějaké cvrčky,tak dokud tam něco bude tak není co řešit ;-)
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.01.2011 12:31 stuz - Ještěři – Re: Jirka
Jde mi o to jestli mladé Agamě postačí že ráno dostae do misy červiky, a k večeru by dostala něco jineho, jestli by ji to takhle stačilo....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.01.2011 12:27 ® Jirka [39] - Ještěři
Já třeba krmím jednou denně a z toho nějaký den v týdnu vynechám,a další například dva dny v týdnu krmím jen zelenou stravou,s tím že například v pondělí jim dám cvrčky,v úterý dostanou šváby ve středu nějaké zelené,poté den pauza,v pátek cvrčci,nebo nějaké saranče,červík,sobota opět zelená strava,neděle jak uznám za vhodné..
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.01.2011 12:18 Stuz - Ještěři – Agama- student
Zdravím,
již delší dobu přemýšlím o pořízení nějakého ještěra, původně jsem chtěl chameleona, ale vybral jsem si agamu vousatou. Jne mám menší problém jak by to byo s krmením, od pondělí do čtvrtka nejsem doma, tudíž by musela krmit sestra takže počítám tak max 2 za den a to někdy kolem 14 hodiny a pak navečer, zbývající dny bych se staral já čtvrtek- neděle. Zajímalo by mě jestli je možné si Agamu pořídit s tím že kolikrát by dostávalo žrádlo jednou za den, když bych nebyl doma.

Zpět na obsah sekce Ještěři Přidat reakci • Zobrazeno 341x

© TERARKA.NET - http://terarka.net/forum/405-agama-student