Agama- student
0 07.02.2011 21:32 R -
® Pogona [303] - Ještěři – Re: Ondra
Mno pokud má terárium opravdu velké rozměry cca 100*150*100cm pak by to šlo, pokud je menší, pak ta větší pravděpodobně ty menší opravdu
"zlikviduje".
Já bych je k sobě ale i tak nedával.
0 07.02.2011 18:57 Ondra - Ještěři – ještěři
Dobrý den chci se zeptat zda můžu dát dva dvouměsíční chameleony k 4,5 měsíční chameleonce??(všechny tři sou holky)neseřere je ta
velká? Díky kontakt:ondra.suk1@seznam.cz
Starší reakce
0 30.01.2011 12:31 stuz - Ještěři – Re: Jirka
Jde mi o to jestli mladé Agamě postačí že ráno dostae do misy červiky, a k večeru by dostala něco jineho, jestli by ji to takhle stačilo....
0 30.01.2011 12:27 ® Jirka [39] - Ještěři Já třeba krmím jednou denně a z toho nějaký den v týdnu vynechám,a další například dva dny v týdnu krmím jen zelenou stravou,s tím že
například v pondělí jim dám cvrčky,v úterý dostanou šváby ve středu nějaké zelené,poté den pauza,v pátek cvrčci,nebo nějaké
saranče,červík,sobota opět zelená strava,neděle jak uznám za vhodné..
0 30.01.2011 12:18 Stuz - Ještěři – Agama- student
Zdravím,
již delší dobu přemýšlím o pořízení nějakého ještěra, původně jsem chtěl chameleona, ale vybral jsem si agamu vousatou. Jne mám
menší problém jak by to byo s krmením, od pondělí do čtvrtka nejsem doma, tudíž by musela krmit sestra takže počítám tak max 2 za den a
to někdy kolem 14 hodiny a pak navečer, zbývající dny bych se staral já čtvrtek- neděle. Zajímalo by mě jestli je možné si Agamu pořídit
s tím že kolikrát by dostávalo žrádlo jednou za den, když bych nebyl doma.
Zpět na obsah sekce Ještěři • Přidat reakci • Zobrazeno 341x