Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
PřihlášeníRegistrace TERARKA.NET »

Krajta Královská a chov v terárku

NápovědaZpět na obsah sekce Fórum » Hadi » Chov 

+ přidat reakci
Krajta Královská a chov v terárku
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.12.2011 21:08 kubas – prosim poradte
a 2krat jsem ji vydel jak otevrela tlamu mam strach ze s ni neco je ,teplota se pohybuje okolo 28 az 35 pod lampou ,vlhkost 75
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.12.2011 20:49 ® Evil [11] - Ještěři
zatím je asi ve stresu z nového prostředí, ale kdyby to trvalo dlouho je potřeba ji nějak navodit chuť nebo násilně nakrmit
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   19.12.2011 20:46 kubas - Ještěři
Ahoj mam tokovej dotaz koupil jsem si krajtu kralovskou mneri asi 70cm mam ji tyden a stale si nechce vzit miš , mam strach ze s ni neco je.Dekuji za odpovjed ahoj

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.04.2011 01:50 aha - Ještěři
tak ten konec nevím jestli je moc pravdivý, jak sám chovatel píše měl jen 2 krajty,což nenaznačuje moc zkušeností,ještě když vím že kamarád má krajtu tmavou a ta je hodně agresivní, útočí přeze sklo na vzdálenosti až 2 metrů

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   09.03.2011 17:55 R - ® Pogona [303] - Ještěři
Stačí prohledat internet, jen by jsme opakovali to co je mnoholrát všude napsáno, např.:

http://ifauna.cz/clanek/terarijni-zvirata/krajta-kralovska-python-regius-1802/4580/
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.03.2011 14:28 Kateřina Vavřinčíková - Ještěři – Krajta Královská a chov v terárku
Ahoj, měla bych pár dotazů ohledně Krajty. V nejbližších dnech si ji chci koupit ale nejsem si ještě jistá ohledně stavby terárka, nikde jsem se například nedočetla jaký je nejvhodnější substrát do terárka a taky nevím jak často a v jaké míře mám terárko rosit. A ještě se chci zeptat z čeho je nejlepší a nejbezpečnější vyrobit větrání. Děkuji za odpověď ahoj ahoj

Zpět na obsah sekce Hadi Přidat reakci • Zobrazeno 353x

© TERARKA.NET - http://terarka.net/forum/438-krajta-kralovska-a-chov-v-terarku