Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
PřihlášeníRegistrace TERARKA.NET »

Velká a malá želva... ???

NápovědaZpět na obsah sekce Fórum » Želvy  

+ přidat reakci
Velká a malá želva... ???
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   04.12.2011 17:37 R - ® fajfmen [164] - Ještěři
Ahoj, od loňska je vedena jako samostatný druh Trachemys venusta (s několika poddruhy). Zkus to zadat do googlu a jistě brzy něco najdeš. Typuji, že rozdíly oproti scriptám budou zanedbatelné :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   03.12.2011 12:13 ® . : Hunter : . [3] - Želvy
Zdravím, chcel by som sa spýtať či neviete niečo o tejto korytnačke Pseudemys scripta venusta, myslím veľkosť do akej dorastá, nejaké postrehy, atď, jednu som si kúpil a zatial pojedla len rastlinky, mäso nechce ... ale dúfam že začne poriadne jesť .. ďakujem

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.04.2011 20:24 ® petastastna [4] - ŽelvyRe: Pogona
:) to určitě,ale zas někdo mi radí že pro malé želvičky je lepší málo,ale myslim si že když má na čem stát pod hladinou a normálně dýchat že mu nemůže vadit že si může zaplavat a možno st vlézt na souš taky má....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.04.2011 20:06 R - ® Pogona [303] - JeštěřiRe: petastastna
Pokud má krunýř o průměru 3cm, pak je to stejný poměr jakoby v dospělosti ( cca 25cm ) měla hloubku vody 116cm, což je dle mého více než luxusní ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.04.2011 19:45 ® petastastna [4] - ŽelvyRe: Pogona
doufám že máš pravdu :) nerada bych aby se měla špatně, napadlo mě jestli to nemůže být tim že má 14 cm hloubku vody, jestli jí to nevadí
Reklama
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.04.2011 19:33 R - ® Pogona [303] - JeštěřiRe: petastastna
Vyčkej a uvidíš, dva dny jsou na jakékoli závěry málo, je ve stresu z nového prostředí, a co vím od ještěrek, tak nežrat díky tomu můžou i týden ;-) Uvidíš, že žrát na 99% začne ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.04.2011 19:05 ® petastastna [4] - Želvy – Velká a malá želva... ???
Dobrý den ,mám želvu s krunýřem 8 cm a pořídila sem malinkou s krunýřem 3 cm, mám jí dva dny, první den se najedla a dneska nic, kousne do ryby a zas se pustí, nevíte kde by mohl být problém? hladinu vody mám tak 13 cm, možná ani ne

Zpět na obsah sekce Želvy Přidat reakci • Zobrazeno 210x

© TERARKA.NET - http://terarka.net/forum/486-velka-a-mala-zelva-