Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
PřihlášeníRegistrace TERARKA.NET »

Dno,podklad pro Gekončíky noční

NápovědaZpět na obsah sekce Fórum » Ještěři » Chov 

+ přidat reakci
Dno,podklad pro Gekončíky noční
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.04.2011 06:45 ® Pepíček [0] - Ještěři
Děkuji ,za rady ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   08.04.2011 05:37 R - ® Pogona [303] - JeštěřiRe: Pepíček
Přesně tak písek ( říční, betoňák, pouštní,.... ) bez rašeliny!
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.04.2011 22:22 ® Tessee [1] Re: Pepíček
Stačí i obyč přesátý písek, rašelinu bych moc nedoporučovala, jelikož občas se stane, že gekončíci v rámci lovu něco písku "spapají" a ta rašelina není (podle mě) v tomto směru moc vhodná, já sázím na klasický písek z dětského pískoviště, máme ho hned u vchodu, nijak péct nebo čistit se nemusí (pro klid duše ať se klidně vypeče v troubě, ale dle mého je to zbytečné) a i ta výměna je cenově někde úplně jinde...když se ještě prožene sítem (v mém případě cedníkem :-D ), tak má i dobrou velikost a když se dostane do trávení, tak neublíží, naopak ještě pomůže. Toť můj názor, ale klidně mě někdo ještě opravte, kdyby něco (nebo všechno) byla kravina. ano
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.04.2011 21:35 ® Pepíček [0] - Ještěři – Dno,podklad pro Gekončíky noční
Když koukám na různé prezentace a čtu všelijaké články nemůžu se rozhodnout ,jaké dno pro mé terarium zvolit rašelinu s pískem či terarijní písek ,díky za názory a rady ? :-P

Zpět na obsah sekce Ještěři Přidat reakci • Zobrazeno 186x

© TERARKA.NET - http://terarka.net/forum/488-dnopodklad-pro-gekonciky-nocni-