Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
PřihlášeníRegistrace TERARKA.NET »

vodní želva

NápovědaZpět na obsah sekce Fórum » Želvy » Chov 

+ přidat reakci
vodní želva
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.05.2012 16:38 ® MaxoSK [0] - ŽelvyRe: D@n!€L
No ja nemám hladinový zberač, a za hadicou sa mi zachitava koža ale nie moc :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.05.2012 16:25 ® D@n!€L [0] - ŽelvyRe: MaxoSK
Mysím, že moje se taky nemají špatně :-D, ale odlupující se kůži na nich moc nevidím, protože jí buď nasaje filtr, nebo si jí želvy oškrabou ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.05.2012 16:23 ® MaxoSK [0] - Želvy
Dobre živena korytnačka sa šúpe celí rok :) aspoň tak to funguje u mojich
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.05.2012 16:17 ® D@n!€L [0] - ŽelvyRe: sirpavol
Mým želvám se taky občas loupe kůže.. myslím, že to bude něco jako svlékání kůže u hadů ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.05.2012 12:30 ® sirpavol [0] - Želvy
Dnes som si vsimol na tele jednej z mojich korytnaciek nieco ako vatu. Ako ked sa clovek lupe po palovani. Má to len v predu na tele. Zerie jak besna :) Je to v pohode?
Dik
Reklama

Starší reakce

Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.01.2012 15:34 R - ® Pogona [303] - JeštěřiRe: Janča
STačí si projít zdejší prezentace a nasbírat inspiraci a zkušenosti od ostatních ;-)
Navíc i kdybychom chtěli poradit nevíme velikost nádrže její umístění, okolní teplotu, typ želvária ( klasické želvárium, akvárium bez poklopu/s poklopem, uzavřené akvaterárium,... ) takže poradit nemůžeme ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   09.01.2012 11:08 Janča - Ještěři – vodní želva
Dobrý den
Nemohl by mi někdo poradit jaký filtr a ohřívač vody mám koupit pro svoji želvu?
Nemusí být nejlevnější prej se často ucpává jsou s tím problémy.prostě aby splnila svůj účel.
Děkuju

Zpět na obsah sekce Želvy Přidat reakci • Zobrazeno 58x

© TERARKA.NET - http://terarka.net/forum/713-vodni-zelva