filtr do želvária
Dnes jsem ho zapojil a v pohodě. Ještě nějak musím vychytat směr proudu vody. Mám ho v 80x38x40 cm, vody tak půlka.
0 20.04.2012 12:52 ® Losky [0] - Želvy Ahoj, dá se použít filtr Eheim 2075 na cca 60L vody? Vím, že se dá snížit průtok, ale když ho stáhnu třeba na třetinu, tak jestli třeba
neodejde. Díky
Starší reakce
0 07.02.2012 21:55 R -
® fajfmen [164] - Ještěři U vnějšího filtru ale bacha na případná další domácí zvířata - našim dvěma pubertálním koťatům se podařilo proděravět zuby a
drápky hadičky zmíněného (ohromná zábava) už během prvního dne po instalaci natolik, že jsem se radši okamžitě vrátil k vnitřním
filtrům, než abych potenciálně vytopil sousedy
Starší reakce
Mám jednu velkou vodní želvu,ty malé jednou vyrostou a budou z nich také pořádní mackové.Doporučuju každopádně vnější filtr,čím
silnější tím lepe od firmy fluval,nebo eheim.Cenově nevím jak jsou na tom,ale jsou spolehlivé.Já mám 200 litrové a filtr fluval 305.Čistím
jednou za měsíc i déle.Ahoj Martina.
Možností je spousta, zkus projít zde vystavené prezentace a tam se inspirovat.
Jinak vnější filtr je určitě lepší než ty vnitřní
0 27.01.2012 15:44 tomáš - Ještěři – filtr do želvária
Zdravím, v akvárium mám 50l vody, obývají ho 2 malé vodní želvy (5cm) (TrachemysScripta)
vodu musím měnit každý týden což si myslím že je moc, proto bych chtěl do 1200kč koupit nějaký účinný filtr.
Jaký mi za tuhle cenu doporučíte? uvažuji o Tetra Tec EX 600, myslíte že by byl vhodný když vezmu že by měl být aspoň na 2 roky? časem
jak by želvy rostly tak by byly čím dál větší prasata a zvyšoval by se objem vody (tak na 100l)tak aby to stíhalo čistit
a ještě bych chtěl vědět co se stane při výpadku proudu jestli se nezničí když bych zrovna nebyl doma. jaká jsou jeho negativa?
děkuju
Zpět na obsah sekce Želvy • Přidat reakci • Zobrazeno 125x