agama kočičinská fleky
vypada to že je nemocní
0 17.12.2012 14:40 TerezaSenk Ještěr je teda v hrozném stavu, ale ty fleky vypadají jako kdyby se doloupával. Ale nevím. Podle fotografie by potřeboval hlavně nakrmit, takhle zdravé zvířátko nevypadá!!!
Situaci, kdy byl nejdřív ještěr a pak terárko už jsem viděl. Došlo tehdy k rychlé konečné likvidaci kroužku na konci školního roku (doslova ze dne na den, stylem "vyhodíme to před barák a zbytek do popelnice") a zvířat bylo víc, než terárií. Takže některé kousky u narychlo sehnaných nových majitelů strávily pár týdnů v nouzových podmínkách, než pro ně byly vybudovány odpovídající "ubikace".
Pokud si ale někdo pořizuje zvíře plánovaně, je dodatečné budování útočiště (teprve po pořízení zvířete) neodpustitelnou zhovadilostí.
Pro méně chápavé naposled, terárko se pořizuje a zařizuje PŘED pořízením jakéhokoli živého tvora ( nemluvě o tom, že si PŘED pořízením zvířete nastuduju informace o chovu a nemusím se pak vyptávat jak zařídit terárko a co dělat když,.... )
Jen blázna by napadlo si domů přinést např. rybičku, tu nechat pár dní doma na stole a zařídit si po pořízení rybky v klidu akvárko,.... Mám snad uvést víc příkladů
-3 09.12.2012 21:06 dáblice agamu netýrám a terárko zařizuji a né pořizuji
Protože se nejen na těchto stránkách vyskytuješ pod různými přezdívkami pořád se stejným dotazem a čekáš, že tě někdo asi pochválí, nahráváš pořád ty samé fotky na různých webech a poradnách a nenecháš si poradit. Navíc si nesmyslně pořídíš zvíře, které týráš a následně pořizuješ terárium, což je hloupost nejvyššího kalibru, tečka.
-3 09.12.2012 21:01 dáblice tak proč píše,že jsem rozmazlenej fracek,agama žere a je dost čilej
1. nikoho neurážim, jen píšu fakta, stejně jako desítka přispěvovatelů na tera-poradně, kteří mají pravdu.
2. pokud agama z fotky žije, pak jí lituju - smrt pro ní bude vysvobození.
-3 09.12.2012 20:33 dáblice kdo je u vás rozmazlenej fracek se koukněte na sebe.taky jste frackové
Ignoruj ji,je to fracek rozmazlenej a komu neni rady,tomu není pomoci
V tomto případě pro agamu BOHUŽEL
-3 09.12.2012 20:27 dáblice tak za 1:si nenechám od tebe urážet,2:agama je živá
Napadlo by tě pořídit si nábytek, ten nechat venku na dešti a teprv po tom stavět dům,,,,
přesně to totiž děláš. Navíc jak kolega Elegans napsal a i mnozí na tera-poradně, useknout ti ruce, málo. Nedivil bych se, kdyby agama z fotky byla už po smrti.
0 09.12.2012 19:12 dáblice není to pozdě proč jako
Trochu pozdě, když už a nejen jednoho máš doma
0 09.12.2012 18:27 dáblice já mu to terárko zařizuji
to asi jo ja bych to vybavil
0 04.12.2012 13:19 Sewer [151] - Ještěři Urazit pracky by nestačilo
Kde na tera-poradně to najdu, docela bych se podíval, dík. Jinak i já se kloním k tomu, že pro tu agamu je nejlepší variantou mrazák...
Tobě to zvíře přijde v pohodě?Já jsem už pár desítek zvířat umírat viděl a té agamě nepomůže už nic.Mimochodem se podívej na teraporadnu,v jakých podmínkách je chovaná.Té osobě bych urazil pracky.
0 03.12.2012 15:41 Sewer [151] - Ještěři Docela se divim, že je někdo schopnej z jedný rozmazaný fotky říct, že agama do vánoc zemře
Michaelo, nafoť agamu ze strany, shora, z blízka, z dálky, ... snaž se o co nejlepší fotky zachycující její stav (detail i celé tělo). Nafoť terárium a přidej k němu co nejvíce informací ( = teploty, použité UV-B světlo, minerály, krmení, rozměry terária, ... ) a pak ti někdo kloudně pomůže.
(do jednoho příspěvku se vejde jen jedna fotka, takže pokud se ti nechce postovat X příspěvků, hoď fotky třeba na
www.rajce.net )
Taky to tak vidím, nevím jak tohle může někdo dopustit..
Ta agama to vánoc nevydrží,je v posledním tažení.
Ahoj Míšo, nevím jak dlouho agamku máš, ale je v hoooodně bídném stavu:( Jinak co se týče otázky, počkej na radu zkušenějších, moc se v kočičinských neorientuju.
0 02.12.2012 12:10 Michaela – agama kočičinská fleky
Dobrý den mám agamu kočičinskou a na těle se jí udělaly tmavé fleky nevíte někdo co to může být děkuji za odpověd.
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 301x