Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
PřihlášeníRegistrace TERARKA.NET »

Teraristické fórum

Zpět na obsah sekce Fórum » Hadi » Krmení užovky » Přidat novou reakci 

Krmení užovky Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :stydim: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG, GIF nebo PNG)
Platné antiSPAMové číslo:   5374 Opište antiSPAMové číslo:

Pravidla pro příspěvky: Veďte věcnou diskuzi, která řeší problém vznesený v prvním příspěvku tématu. Příspěvky, které mají nulovou nebo minimální hodnotu budou označeny jako off-topic a za tři dny dojde k jejich automatickému smazání. Ve fóru je zakázáno používat výrazy, které uráží, napadají, zesměšňují nebo jakkoli jinak pobuřují ostatní uživatele, správce nebo redaktory a jejich zvířecí miláčky. Jedná se například o výrazy typu „podvraťák, zrůda, prase, smeták, bastard, chcípák, ohava, ohyzda, šereda“ a jim podobné. Nepoužívejte CAPS LOCK, neboli nepište vše velkými písmeny. Pište spisovnou češtinou, vyvarujte se záměrného komolení jazyka. Inzeráty patří do sekce Inzeráty, akce do sekce Akce a odkazy do sekce Odkazy, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat nebo označit jako OT jakékoli příspěvky, které porušují výše uvedená pravidla.

Reagujete na tyto příspěvky
23.11.11 19:29:01 Leon®
Jo tak s chovným párem by mě manželka už asi vykopla tone :-D Ale našel jsem dobrý obchod v Braníku. Jmenuje se ZOO Braník a májí tam vlastní chovný pár, takže myší je dostatek. Díky všem za informace
08.11.11 23:52:20 Jery®
Doporučuji taktéž se juknout na nějaké zvířecí inzerce a případně si pak pořídit chovný pár třeba mastomyší a holátka vypěstovat a namrazit.
29.10.11 13:57:10 Sewer®
Já jsem ze Staré Boleslavi a pro myši i holata si jezdím k jedné paní do Brandýsa nad Labem. Praha to sice není, ale je to kousek ;-)
Případně bych na ní mohl poslat nějaký kontakt, ale pochybuju, že nenajdeš něco bližšího ;-)
28.10.11 21:15:32 Pogona® – Re: Leon
Zkus juknout na i-faunu ;-)
Příp. si na ní podat i inzerát s poptávkou ;-)
28.10.11 18:33:47 Leon® – Dobrý prodejce
Ahoj, potřeboval bych sehnat nějakého dobrého prodejce holátek v Praze Michli, nebo někde v okolí centra. Máte někdo nějaký tip? Díky Leon
10.10.11 20:37:16 Pogona® – Re: Vašek
Mláďata je dobré krmit jednou týdně, od délky cca 100cm můžeš krmit 1krát za 14dní.
Velikost myšek se odvíjí od velikosti hada, ale myslím, že to co popisuješ je v pohodě ;-)
10.10.11 18:45:50 Vašek – jak dobře krmit užovky?
Ahoj, mám doma 2 užovky. jedna 34g a cca 53cm a druhá 29g a cca 53 cm. Krmím je jednou týdně ojíněnými holátky(cca 5-7g). stačí to, nebo mám dávat větší holátka a nechat delší rozestup v krmení? Díky za info.
22.12.10 22:52:23 Pogona® – Re: Lucie
čím krmíš? a v jaké velikosti?
19.12.10 03:01:55 Lucie – krmení
ahoj, můj had už se párkrát svlíknul ted mám nějakých 47cm a odmítá mi žrát..myš uškrtí začne žrát a pak vrátí, stalo se že i celou vyplyvla. Dostává zhruba jednou za 14 dnů, co s tím?..prosím odpovědět na meil cina6@seznam.cz předem moc děkuju.
28.11.10 18:51:43 dan999®
no s tím rustem je to individuální... ale uvidíš, jakse ti bude měnit před očima, že se na něj budeš dívat cca takhle : coze
28.11.10 13:10:26 elaphe – uzovka
jo jo normalne prijma potravu po tech 7 dnech :-)...zatim ma 3 holatko od doby krmeni holatek :-D..a muzu se zeptat o kolik centimetru asi tak roste a po jake dobe..?...no a jeste me zajima jedna vec zatim sem hadika videl jenom jednou kadit a v terariu sem zadny trus zatim nenasel...je to spatne?
28.11.10 12:55:35 Pogona® – Re: elaphe
Pokud přijímá potravu každých 7 dní, pak nekrm častěji - hadi se snadno překrmí, ovšem následky jsou fatální ;-)
28.11.10 11:55:53 elaphe – uzovka
prosimvas me se zda ze je moje uzovka hubena :-)...krmim ji jednim holatem za 7 dni ...muzu ji treba tedkom krmit chvilku po 4 dnech ?...
18.11.10 17:19:58 Jery®
Ohledně přemnožení šneků v akváriu mám jednu fintu. Je to poměrně novinka, ale dá se docela dnes už dobře sehnat a funguje docela obstojně. Je to dravý šnek Clea Helena. Má krásnou tmavě žloto/čermou ulitu a je to dravec, který se často zavrtává a pak v noci vyráží po slizové stopě kořisti, až ji najde a uloví. Vzhledem k tomu, že provrtává ulitu kořisti, tak si poradí i s menšími šneky se "záklopkou". Mám 4 a v podstatě dnes už někdy i somruju od lidí okružáky, protože mi je spolu s kančíky příčnopruhými vždy zlikvidovali. Poradí si i s Piskořkama. Je to hezkej, užitečnej a prostě úchvatnej šnek, pro všechny, co mají problém s přemnoženými šneky :-)
13.02.10 21:49:37 jammes® – Re: veya007
nesežere ho
13.02.10 21:29:54 veya007® – Re: Pogona
myslela jsem, jestli by ho sežrala ;-)
13.02.10 20:41:01 Pogona® – Re: veya007
Spíš co by řekl vodní šnek na ubytování v teplém terárku u korálovky ne , přemýšlej
13.02.10 20:02:16 Miky53(Czesnek)®
korálovka? :) NIC!! :-D smich
07.02.10 21:55:04 veya007® – šneci
ahoj, asi blbý dotaz, ale co by řekla korálovka na šneka z aqua? vím, blbý dotaz, jen se ptám, neb se mi rozmnožili a sežrali půl kytek v aqua rozzureny
18.01.10 20:59:48 Pogona®
Co je to za užovku, jak velké má terárium, jakou teplotu v něm, od koho je koupená ( čím krmil předchozí majitel ). Co používáš na dno, jak je strará a dlouhá, svlékla se už, kdy jedla naposledy???
Napiš co nejvíc informací, podle toho co jsi napsala se radit nedá, popř. přidej i fotky terária i hada.

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

© TERARKA.NET - http://terarka.net/forum/novareakce/127