Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
PřihlášeníRegistrace TERARKA.NET »

Teraristické fórum

Zpět na obsah sekce Fórum » Hadi » věk hadů » Přidat novou reakci 

věk hadů Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :stydim: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG, GIF nebo PNG)
Platné antiSPAMové číslo:   4304 Opište antiSPAMové číslo:

Pravidla pro příspěvky: Veďte věcnou diskuzi, která řeší problém vznesený v prvním příspěvku tématu. Příspěvky, které mají nulovou nebo minimální hodnotu budou označeny jako off-topic a za tři dny dojde k jejich automatickému smazání. Ve fóru je zakázáno používat výrazy, které uráží, napadají, zesměšňují nebo jakkoli jinak pobuřují ostatní uživatele, správce nebo redaktory a jejich zvířecí miláčky. Jedná se například o výrazy typu „podvraťák, zrůda, prase, smeták, bastard, chcípák, ohava, ohyzda, šereda“ a jim podobné. Nepoužívejte CAPS LOCK, neboli nepište vše velkými písmeny. Pište spisovnou češtinou, vyvarujte se záměrného komolení jazyka. Inzeráty patří do sekce Inzeráty, akce do sekce Akce a odkazy do sekce Odkazy, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat nebo označit jako OT jakékoli příspěvky, které porušují výše uvedená pravidla.

Reagujete na tyto příspěvky
24.03.11 14:17:54 Syndrom® – Re: Daki
hehe gratuluji k uspesnemu premluveni manzela z jednoho na dva hady palec
25.03.10 18:09:56 Pogona® – Re: Daki
Hlavně nebrat albíny - jsou to od přírody slabí jedinci... :)
24.03.10 08:51:36 Daki
Tojo jsou krásný a těch jejich barevných forem ten pán zrovna bude mít jak klasické guttky,tak i amalena,takže mi to trochu trvalo kterou,protože se mi líbí obě a nakonec to dopadlo tak,že bude jeden ten a jeden ten :-D
23.03.10 20:19:45 Pogona® – Re: Daki
Do začátku dobrá volba palec a gutáty jsou nádherný ;-)
23.03.10 18:13:16 Daki
Pro užovku červenou sice se mi líbí i ta korálovka šedá mimochodem mě i nadchla ta vaše Káťa stydim :) tak třeba potom časem bude i to,ale ted budou užovky
21.03.10 12:16:13 Pogona® – Re: Daki
A pro jste se nakonec rozhodli...???
21.03.10 11:12:02 Daki
Ahoj děkuji za optátní.Zatím ještě ne,ale už mám předběžnou rezervaci u jednoho pana chovatele a měli by být kolem srpna :-) tak už se teď těším potlesk
20.03.10 20:43:28 Pogona® – Re: Daki
Tak co hadík na palubě.... :-)
05.03.10 19:11:44 Daki
Tak hlásím pokrok hadík je schválený,ale mám 2 možnosti bud by se mi podařilo prodat akva,což tomu nevěřím už jsem to jednou zkoušela :-( a nebo vymyslet jak to udělat aby se nemuselo řezat což asi taky není reálné,ale hlavně,že má vybrané terko dneska se na jedno díval ve zveráku :-D
27.02.10 19:19:52 Daki
hmmm tak nic má to pěkně blbé rozměry ted jsem to byla změřit ve sklepě š38x h27x v 39 :-O
27.02.10 18:31:21 Daki – Re: Pogona
Jooo? já myslela,že to je hodně pidi kor na hadíka já jsem počítala možná s nějakou ještěrkou a takové rozměry to cca má.a co by se tam vlezlo za korálovku jdu prošmejdit atlas...jiank no taky v to doufám,ještě jsem na žádné nebyla a když tak se aspoň pokochám a případně poberu rozumy :-P
27.02.10 17:57:31 Pogona® – Re: Daki
Díky za chválu.Nápad je skvělej, tohle většinou zabírá, když to člověk vidí naživo a né jen že se o tom doma mluví ;-)
I ve 40l lze chovat hada, záleží na rozměrech např. 40l s rozměry 50*40*20cm v pohodě stačí např. na nějaký druh korálovky. ;-)
27.02.10 15:23:41 Daki
Tak jsem zase tady.Vymyslela jsem plán,zavedu hlavu rodiny na teraburzu pokud tady v ostravě teda nějaká bývá a uvidíme co mi pak řekne tam :) to je plán co?protože si myslím,že tam i ty hadíky budou mít levnější než ve zveráku mají děsné pálky a taky jak tak čtu asi bych si to nelajzla hmm no ještě mám 40L akva a to by vůbec nebyl problém rozbombardovat,ale tam asi nic nestrčím co...zatím se stále kochám nad vašema prezentacema např dnes u pogony :)
15.02.10 17:27:22 jammes® – Re: Daki
pak nezbejvá než pořídit nový terárko ;-)
15.02.10 09:08:12 Daki
No to je sice fakt,ale v tomhle fakt nevím jako had by prošel,ale to ničení-řezání toho akva je problém tone
14.02.10 21:30:48 jammes®
funguje to přesně jak píše Pogona :)
14.02.10 21:06:23 Pogona®
Co vím, si žena vždy prosadí co chce, alespoň tak to chodí u nás doma a u většiny kamarádů, použij všechny své zbraně :)
14.02.10 09:39:13 Daki – Re: Pogona
Tak děkuji za všechno a přesně jak jsem předpokládala terko nebude,protože přece nekupoval tak drahé akva aby ho potom řezal žejo :-( ,tak budu jen dál snít třeba časem..jinak to já bych šla asi do té rašeliny mám ráda co nejvíce to uděla přírodně,tak nějakou zelen hodně větviček na šplhání

ale děkuji za vše a třeba jednou...
13.02.10 16:15:27 Pogona® – Re: Daki
Svítit stačí 10 - 12 hod. denně a na dno se může dát cokoli - dle libosti, novinový papír, bukové štěpky, lignocel, rašelina, písek, směs rašeliny a písku,... většinou se podklad volí podle celkové kompozice terária ( např. máš-li tam zeleň, větve, kameny - pak se hodí rašelina/lignocel, naopak do pouštního terária se samými kameny se hodí písek ). ;-)
12.02.10 22:24:44 Daki – Re: Pogona
abych si to teda upřesnila takže to znamená,že se musí svítit normálně celý den. a na ten spodek je teda nejlepší co za drt.no určo mě ještě napadne více věcí,ale zatím aspoň tohle a do budoucna snad bude zrealizované

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

© TERARKA.NET - http://terarka.net/forum/novareakce/143