Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
PřihlášeníRegistrace TERARKA.NET »

Teraristické fórum

Zpět na obsah sekce Fórum » Ještěři » Chov » gekončík noční » Přidat novou reakci 

gekončík noční Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :stydim: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG, GIF nebo PNG)
Platné antiSPAMové číslo:   7362 Opište antiSPAMové číslo:

Pravidla pro příspěvky: Veďte věcnou diskuzi, která řeší problém vznesený v prvním příspěvku tématu. Příspěvky, které mají nulovou nebo minimální hodnotu budou označeny jako off-topic a za tři dny dojde k jejich automatickému smazání. Ve fóru je zakázáno používat výrazy, které uráží, napadají, zesměšňují nebo jakkoli jinak pobuřují ostatní uživatele, správce nebo redaktory a jejich zvířecí miláčky. Jedná se například o výrazy typu „podvraťák, zrůda, prase, smeták, bastard, chcípák, ohava, ohyzda, šereda“ a jim podobné. Nepoužívejte CAPS LOCK, neboli nepište vše velkými písmeny. Pište spisovnou češtinou, vyvarujte se záměrného komolení jazyka. Inzeráty patří do sekce Inzeráty, akce do sekce Akce a odkazy do sekce Odkazy, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat nebo označit jako OT jakékoli příspěvky, které porušují výše uvedená pravidla.

Reagujete na tyto příspěvky
04.02.12 14:45:29 Pogona® – Re: Tomáš
80*40*40cm ;-)
04.02.12 13:58:22 Evil®
na terárko se zeptej odborníků :-D jinak moučňáky dávám do misky a cvrčky jim dávám asi po čtyřech a až žádného nevidím tak dám další ještě je obaluju v nutrimixu a rozdrcených skořápkách(na prach jako zdroj vápníku) a bobky uklidím buď ráno nebo když nějaký zahlídnu přes den s tím krmením neboj není to tak náročné jak to vypadá ;-)
03.02.12 23:05:35 Tomáš
To tam chodis za hrst cervou a oni to jedia iba ked su hladny ? alebo to vsetko naraz zfutruju :-D ako casto cistis bobky? a ake velke terarko pre 4 gekonoch?
03.02.12 20:09:03 Evil®
smrdět to opravdu nesmrdí teda moučňáci trochu jo ale jde to cítit až otevřu terárko starosti no každé ráno vyměnit vodu za odstátou a porosit nebo jenom rosit já dělám obojí a taky uklidit bobky a když není jídlo tak dodat rozhodně to není náročné jak pes apod ;-)
03.02.12 13:49:18 Tomáš
Takze sa vyspim hej? lebo spanok je pre mna dolezity :-D a gekona by som mal rovno pri hlave :-D a nesmrdi to ?:-D neni s tym vela starosti?
03.02.12 09:53:02 Evil®
hluk ani ne pokud na sebe nepiští(mě se ještě nestalo) a pokud hrabou do substrátu(stalo se mi jednou) tak se to dá přežít a já mám vedle hlavy křečka který dělá o dost větší bordel než tichošlápci gekoni :-D
02.02.12 23:44:46 Tomáš – Noc
Cafte chcem si kupit 4 gekonoch 1 samec 3 samicky....robia cez noc hluk? dalo by sa pri nich spat? :-D
02.02.12 14:29:22 Evil®
u mě dělají obojí a někdy si namočím prst a olizují ho taky :-D
01.02.12 18:38:03 honzap92® – Re: Pogona
Jo jasně já rosím taky, ale misku s vodou tam nechávám a sem tam z ní pijí
01.02.12 18:05:05 Pogona® – Re: honzap92
No, oni z ní někteří pít můžou, ale "přirozenější" je pro ně terárium jen rosit ;-) Navíc je to i pohodlnější, než denně měnit vodu a vymývat misku,
prostě jen večer terárko orosit ;-)
01.02.12 17:40:41 honzap92® – Re: sarka
jo mě taky pijou z misky ;-)
01.02.12 15:30:54 sarka® – Re: Pogona
Musím oponovat! :-D Mě gekončíci z misky normálně pijou, viděla jsem je několikrát. ano
01.02.12 13:20:54 Sewer® – Re: Iva
Myslel jsem si to podle věty "a ještě má topný kámen,ten mu nechávám celej den zapnutý a žárovku na noc vypínám".
Gekončíkovi je nutné v teráriu simulovat přirozený noční pokles teplot, jako je to v jeho domovině, takže na noc určitě vypínej i kámen!
...a pokud máš terárko v nějaké chladnější části místnosti, tak to bude pro jeho organizmus jedině dobře, v noci mu může teplota klidně poklesnout až k 15°až 12°:-)
01.02.12 08:54:44 Iva – Re: Sewer
Kamen ma zapnuty porad, k nemu se rano schouluje,nez mu zapnu zarovku :-)
01.02.12 01:16:24 Sewer®
Kámen taky na noc vypínáš?
31.01.12 21:31:15 Pogona® – Re: Iva
Pak je vše OK, kálet brzo začne, žádný strach ;-)
31.01.12 21:14:22 Iva – Re: Pogona
Pod žárovkou má kolem 35 a ještě má topný kámen,ten mu nechávám celej den zapnutý a žárovku na noc vypínám.Teplota je ráno 25.Rosím dvakrát denně (ráno a večer).
31.01.12 20:48:56 Pogona® – Re: Iva
Trus se objeví, neboj. Hlavně do něj necpi žádný olej ani nic podobného. Tu misku s vodou vyhoď, gekončíci z ní nepijí, terárium je nutné ráno a večer orosit, vodu si slíže ze stěn, dekorací,....( stejně jako si ji olizuje z Tvé ruky ). A jen se zeptá, co znamená : " v teráriu má příjemnou teplotu ".
Čím mu topíš? Potřebuje místo, kde se může vyhřát, má tu být cca 35 - 45C ( např. pod žárovkou )
31.01.12 20:01:42 Iva
Zdravím, prosím o radu. Mám nového (prvního) gekončíka.Koupil se v sobotu,nyní je utery a ja nenasla v terarku zadny trus.Chci se zeptat,jestli je to normalni,a jestli by nekdo mohl poslat foto jak vubec vypada.Podavam vitamin Reptivite, ve kterym obaluju cvrcky a také sepiovou kost.Vody ma dostatek a neni ani vyhublý. Zere tak v prumeru 5 cvrcku denne,ale dnes sem mu dala dietku,aby nebyl precpanej a uvidim co se stane. V terariu ma prijemnou teplotu, jenom si nejsem jista jestli tu vodu pije,protoze sem ho nikdy nezastihla pri piti,ale kdo vi co dela v noci.Z prstu kapky vody olizuje.Nevim jestli mam vyzkouset olej,nebo jit rovnou k veterinari a nebo zbytecne plasim.Taky by me zajimalo,jestli to neni spatnou podestylkou, pouzivam pisek.Diky za nazory :-)
06.12.11 13:31:46 Evil®
já jsem čerstvý majitel gekončíků všechno bylo naplánováno přesně jenže se zpozdilo terárko tak, že mi to narušilo můj plán rozzureny , v sobotu už by mělo být přetřené a odvětrané a pak by se už mohli přestěhovat z akvárka které mají dočasně takže se strašně těším hop

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

© TERARKA.NET - http://terarka.net/forum/novareakce/159