Pravidla pro příspěvky: Veďte věcnou diskuzi, která řeší problém vznesený v prvním příspěvku tématu. Příspěvky, které mají nulovou nebo minimální hodnotu budou označeny jako off-topic a za tři dny dojde k jejich automatickému smazání. Ve fóru je zakázáno používat výrazy, které uráží, napadají, zesměšňují nebo jakkoli jinak pobuřují ostatní uživatele, správce nebo redaktory a jejich zvířecí miláčky. Jedná se například o výrazy typu „podvraťák, zrůda, prase, smeták, bastard, chcípák, ohava, ohyzda, šereda“ a jim podobné. Nepoužívejte CAPS LOCK, neboli nepište vše velkými písmeny. Pište spisovnou češtinou, vyvarujte se záměrného komolení jazyka. Inzeráty patří do sekce Inzeráty, akce do sekce Akce a odkazy do sekce Odkazy, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat nebo označit jako OT jakékoli příspěvky, které porušují výše uvedená pravidla.
Reagujete na tyto příspěvky
13.03.10 16:16:59 snek – Re: provokater
me to neva ja jenom ze suo vlhci
07.02.10 17:05:29 provokater
a co jsou...chlupatí a hebcí na dotek zrovna nejsou
07.02.10 15:36:36 snecek – Re: Biky
dik ja uz si zvyk ted este vysvetlit jim ze nejsou sneci slizci
klid, časem si zvykneš ty nebo oni

12.01.10 17:28:48 snek – Re: Biky
ja mam achatina fullica a vsichni me maj za silence
Momentálně chovám achatina iredalei, achatina achatina monochromatica, achatina achatina elegans, achatina achatina var. achatina Ghana a archachatina marginata ovum

08.01.10 19:16:20 snek – Re: Biky
Diky to mi zatim staci,jaky druh mas ty?
podle toho, jaká oblovka to je. U iredaleiky jsem to pořádně nepoznala, ostatním když se podíváš do ulity dýchacím otvorem, uvidíš vajíčka. Zamezit můžeš jen tak, že šneky úplně oddělíš, případně budeš chovat od každého druhu jen jednoho jedince, ale musíš si být jist, že se nespáří (takže ne retky a albopicty apod.)
U immaculat se tomu většinou zabránit nedá, protože jsou nejvíce schopny samooplodnění. Stačí? Ptej se
06.01.10 23:08:32 jammes® – Re: poltergeist
snek se nám tu asi nudí
děláš si srandu nebo to myslíš vážně? Až bude v 9. měsíci tak bude mít velký břicho a uvidíš jak jí malý šnečci kopou zevnitř.
06.01.10 20:41:37 snek
snek napsal:
jak mam poznat ze mi otehotnela oblovka pripadne jak tomu zabranit
Návrat do fóra bez přidání nové reakce