Pravidla pro příspěvky: Veďte věcnou diskuzi, která řeší problém vznesený v prvním příspěvku tématu. Příspěvky, které mají nulovou nebo minimální hodnotu budou označeny jako off-topic a za tři dny dojde k jejich automatickému smazání. Ve fóru je zakázáno používat výrazy, které uráží, napadají, zesměšňují nebo jakkoli jinak pobuřují ostatní uživatele, správce nebo redaktory a jejich zvířecí miláčky. Jedná se například o výrazy typu „podvraťák, zrůda, prase, smeták, bastard, chcípák, ohava, ohyzda, šereda“ a jim podobné. Nepoužívejte CAPS LOCK, neboli nepište vše velkými písmeny. Pište spisovnou češtinou, vyvarujte se záměrného komolení jazyka. Inzeráty patří do sekce Inzeráty, akce do sekce Akce a odkazy do sekce Odkazy, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat nebo označit jako OT jakékoli příspěvky, které porušují výše uvedená pravidla.
Reagujete na tyto příspěvky
tak děkuju
Noooo proti gustu .... Mě se to nikdy nelíbilo

ale chápu tě
06.02.10 21:02:00 Pogona® – Re: krysikmouse
No vidiš - já tyto květináče - kýbly s objímkou přímo miluju - neb takové osvětlení dělá terárko, terárkem ( podle mně )
Ahoj´žádný UVA UVB gekončík nepotřebuje jsou to vyhozený peníze. Jako zdroj světla a tepla je nejlepší bodová žárovka. Já používám halogenový žárovky 12V 20 W MR 16 3O st , stojí to pár korun životnost celkem vysoká jsou malé nenápadné a vlákno je na vyšší teplotě takže vlastně i líp topí, malou nevýhodou je nutnost trafa ale to není problém... Dají se dát do malinkatejch květináčků a vypadá to efektněji rozhodně nesnáším t květináče jak kýbl a z tohou koukající šedesátka s objímkou ...
žárovku na vytápění a světlo stačí obyč UVB mít nemusí a topný kámen mi byl doporučen
06.02.10 14:02:49 system® – gekončík noční jaké osvětlení a čím udělám určité teplo
má tam být spíše uv-a nebo uv-b... je potřeba topný kámen...jakým typem žárovek mám dělat teplo...děkuji za všechny příspěvky
Návrat do fóra bez přidání nové reakce