Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
PřihlášeníRegistrace TERARKA.NET »

Teraristické fórum

Zpět na obsah sekce Fórum » Ještěři » Chov » gekončík noční jaké osvětlení a čím udělám určité teplo » Přidat novou reakci 

gekončík noční jaké osvětlení a čím udělám určité teplo Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :stydim: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG, GIF nebo PNG)
Platné antiSPAMové číslo:   8280 Opište antiSPAMové číslo:

Pravidla pro příspěvky: Veďte věcnou diskuzi, která řeší problém vznesený v prvním příspěvku tématu. Příspěvky, které mají nulovou nebo minimální hodnotu budou označeny jako off-topic a za tři dny dojde k jejich automatickému smazání. Ve fóru je zakázáno používat výrazy, které uráží, napadají, zesměšňují nebo jakkoli jinak pobuřují ostatní uživatele, správce nebo redaktory a jejich zvířecí miláčky. Jedná se například o výrazy typu „podvraťák, zrůda, prase, smeták, bastard, chcípák, ohava, ohyzda, šereda“ a jim podobné. Nepoužívejte CAPS LOCK, neboli nepište vše velkými písmeny. Pište spisovnou češtinou, vyvarujte se záměrného komolení jazyka. Inzeráty patří do sekce Inzeráty, akce do sekce Akce a odkazy do sekce Odkazy, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat nebo označit jako OT jakékoli příspěvky, které porušují výše uvedená pravidla.

Reagujete na tyto příspěvky
07.02.10 18:18:18 system®
tak děkuju :)
07.02.10 10:04:33 krysikmouse® – Re: Pogona
Noooo proti gustu .... Mě se to nikdy nelíbilo :-) ale chápu tě :-)
06.02.10 21:02:00 Pogona® – Re: krysikmouse
No vidiš - já tyto květináče - kýbly s objímkou přímo miluju - neb takové osvětlení dělá terárko, terárkem ( podle mně ) ;-)
06.02.10 20:26:38 krysikmouse® – re
Ahoj´žádný UVA UVB gekončík nepotřebuje jsou to vyhozený peníze. Jako zdroj světla a tepla je nejlepší bodová žárovka. Já používám halogenový žárovky 12V 20 W MR 16 3O st , stojí to pár korun životnost celkem vysoká jsou malé nenápadné a vlákno je na vyšší teplotě takže vlastně i líp topí, malou nevýhodou je nutnost trafa ale to není problém... Dají se dát do malinkatejch květináčků a vypadá to efektněji rozhodně nesnáším t květináče jak kýbl a z tohou koukající šedesátka s objímkou ...
06.02.10 16:02:55 system®
tak díky moc :) :) :)
06.02.10 14:57:08 Miky53(Czesnek)®
žárovku na vytápění a světlo stačí obyč UVB mít nemusí a topný kámen mi byl doporučen palec
06.02.10 14:02:49 system® – gekončík noční jaké osvětlení a čím udělám určité teplo
má tam být spíše uv-a nebo uv-b... je potřeba topný kámen...jakým typem žárovek mám dělat teplo...děkuji za všechny příspěvky :-)

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

© TERARKA.NET - http://terarka.net/forum/novareakce/183