Hafici.netKocici.netPtacci.netRybicky.netSkalky.netTerarka.netTipynavylety.net
PřihlášeníRegistrace TERARKA.NET »

Teraristické fórum

Zpět na obsah sekce Fórum » Želvy » pořízení želvy » Přidat novou reakci 

pořízení želvy Zvětšit okno   Zmenšit okno
Napsáno znaků, můžete použít maximálně smajlíky | tučně | kurzíva | citace | Odkazy pište s http://

:-) ;-) :-( :rozzureny: :-O X-)  :) smích :-D :-P ne ano palec potlesk hmm spim :no: :co: :coze: :tone: :-| :sad: :love: :stydim: :hop: :ahoj:

(nepovinné, pouze JPG, GIF nebo PNG)
Platné antiSPAMové číslo:   6582 Opište antiSPAMové číslo:

Pravidla pro příspěvky: Veďte věcnou diskuzi, která řeší problém vznesený v prvním příspěvku tématu. Příspěvky, které mají nulovou nebo minimální hodnotu budou označeny jako off-topic a za tři dny dojde k jejich automatickému smazání. Ve fóru je zakázáno používat výrazy, které uráží, napadají, zesměšňují nebo jakkoli jinak pobuřují ostatní uživatele, správce nebo redaktory a jejich zvířecí miláčky. Jedná se například o výrazy typu „podvraťák, zrůda, prase, smeták, bastard, chcípák, ohava, ohyzda, šereda“ a jim podobné. Nepoužívejte CAPS LOCK, neboli nepište vše velkými písmeny. Pište spisovnou češtinou, vyvarujte se záměrného komolení jazyka. Inzeráty patří do sekce Inzeráty, akce do sekce Akce a odkazy do sekce Odkazy, z diskuzního fora budou nemilosrdně smazány. Redakce si vyhrazuje právo smazat nebo označit jako OT jakékoli příspěvky, které porušují výše uvedená pravidla.

Reagujete na tyto příspěvky
17.02.12 17:24:04 fajfmen® – Re: Pogona
Jo jo... A určitě by se tu ještě dalo dohledat i to vlákno, kde jsem tenhle přístup asi před třemi lety nejdřív děsně kritizoval - a obratem jsme hned několik dalších stran zaplácli debatou o populárních britských sitcomech (Red dwarf, IT... a kdoví co dalšího) :-D smich

Radši si na to dám bacha X-)
14.02.12 10:17:40 Pogona® – Re: fajfmen
Zvláštní, kam až se může "zvrhnout" zpočátku nevinná terarijní rozprava :-D
13.02.12 21:21:47 fajfmen® – Re: Pogona
Hmmm, to jako ve stylu, když nás na vojně zkoušeli jak se zachováme při jaderné explozi? Styl - vlítnout do ďolíku patama od výbuchu, pytlíky na ruce, gumáky na nohy, pršiplášť na tělo a maska na ciferník (pokud zrovna nemáš profi atombordel v batohu)? smich
Náš desátník to tehdy rozštíp. Prý - "Podle učebnice dobře, v reálu si ale radši najděte kopec s dobrým výhledem a kochejte se, bude to to poslední co uvidíte. A když vás to sejme rychle, budou vám ti živí ještě závidět..." ;-) smich
13.02.12 21:12:56 Pogona® – Re: fajfmen
Jedu zkoupit zítra do Alberta všechny konzervy, balenou vodu, lopatu a krumpáč, dám výpověď v práci a začnu hloubit "noru" :-D
13.02.12 21:12:09 fajfmen® – Re: Zedrik
Ano ano, to je důsledek dlouhých nočních směn, kdy není do čeho píchnout a městská knihovna je cestou nach arbeit příhodně při ruce. Stačí jen vyrazit o hodinku dřív :-D
13.02.12 21:05:01 Zedrik® – Re: fajfmen
Sakra co se tady všechno nedozvím. :) X-)
13.02.12 20:50:48 fajfmen® – Re: Sewer
... který reálně končí až za zhruba 160 let, kdy se uzavře nějaký ten jejich matematický cyklus (a dělat předpověď počasí na dobu delší celého tisíce let se jim už prostě nechtělo...)
On ani ten Nostradámus to neměl rozepsané jen do roku 2 000, ale až kamsi k datu 3 540 (anebo tak nějak) a ani tehdy nezmiňoval konec světa, jenže se to nábožensko/katastrofickým ťululumům nehodilo do krámu :-D
Prostě se počítá s tím, že tyhle (poněkud) obskurní knížky skoro nikdo doopravdy nečte a dík tomu se dá fůra důvěřivců oblbnout ;-)

Určo to ale někomu pokazí Vánoce smich
13.02.12 20:27:16 Sewer®
Zbývá ti jediné - dokončit Mayský kalendář :-D
13.02.12 20:21:17 Pogona® – Re: fajfmen
Nojo vidiš, na konec světa jsem úplně zapoměl,....co teď coze
Nemůžu umřít a nemít želvy od Tebe....
13.02.12 20:05:28 fajfmen® – Re: Pogona
OK. Takže pokud letos nějaká budou, už asi tři čtyři měsíce po plánovaném konci světa bys je mohl mít ;-) :-D
13.02.12 05:12:13 Pogona® – Re: fajfmen
Píšu si to do diáře ;-)
12.02.12 21:40:05 fajfmen®
Loni snesla Jůlinka 1 - slovy jedno vajíčko ;-). Jestli letos budou tři, pak si můžeš gratulovat, dostaneš celý můj mohutný odchov :-D . Kdyby ale i tak početný byl, před dosažením deseti měsíců věku želvušky z domu nepustím, tzn. dostal bys je (moc dobře vypapané) až tak zjara roku 2013 :-)
12.02.12 21:32:35 Pogona® – Re: fajfmen
Jasan, jasan, ale když se zadaří, beru 3 ;-) a aspoň se s dcerami projedeme do Varů smich
12.02.12 21:21:49 fajfmen®
Prozatím Jůlinka tak nějak napůl zimuje (většinou chrní, ale tak jednou týdně vyleze ven a vyloudí ze mě rybu) a Ferda se chová i bez výhřevu jako uprostřed léta - když čile nerejdí ve studené vodě, tak si hoví při pokojovce na břehu a mezi tím se cpe jak nezavřený...
Páření, pokud bude, bude až na jaře, takže je zatím každá prognóza předčasná ;-)
12.02.12 21:02:58 Pogona® – Re: fajfmen
Mmch jak jsou na tom "mé" želvičky :-D
12.02.12 20:26:22 fajfmen® – Re: Filip980
Filip980 napsal: Ahoj chtěl jsem se zeptat, už jsem se tu ptal zda by šlo pořídit k jednomu samci želvy nádherné samici, vím že ne

A proč by to nešlo? Dej si na net inzerát anebo proběhni zveráče a miniZOO - lidi si koupí miminka a za dva tři roky se odrostlých želv obratem zbavují jak na běžícím pásu. Elegansku si dneska klidně chytíš i v přírodě na pro ni vhodných stanovištích - kámoš si takhle před pár lety dotáhnul domů samici TSE z rybaření na Ohři kousíček za městem ;-)
12.02.12 18:24:11 . : Hunter : .® – Re: Filip980
Klopavku, jeden na rybickach ma 3 trachemysky a jednu klopavku.
12.02.12 18:00:12 Filip980®
Ahoj chtěl jsem se zeptat, už jsem se tu ptal zda by šlo pořídit k jednomu samci želvy nádherné samici, vím že ne, ale teď jsem se chtěl zetat zda by k němu nešlo pořídit jiný druh želvy?
09.12.11 21:06:55 fajfmen® – Re: . : Hunter : .
No co dělat, to je holt úskalí pořízení si želvy, zvířete na celý život (lidský možná, želví určitě). Tedy z hlediska té želvy, která si vybírat nemůže.
Tady po zveráčích se taky každoročně roztrhne pytel s doslova vymazlenými odrostlými trachemyskami, sotva začne školní rok (je jasné, že poctivý, leč adolescentní chovatel šel na intr a rodiče se jich obratem zbavili). Po půl roce až roce, co tvrdnou v "ne zcela správných podmínkách" už tak pěkné nejsou a finálně končí kdoví jak...
09.12.11 20:54:35 fajfmen® – Re: Pogona
Výborně výborně, takováhle masáž ega - Lichoť klidně dál a houšť a větší kapky :) :-D smich

Návrat do fóra bez přidání nové reakce

© TERARKA.NET - http://terarka.net/forum/novareakce/184