Přihlaste se a využijte web naplno TERARKA.NET »

Strašilka australská

 

Atlasy » Atlas bezobratlých » Strašilka australská 

Extatosoma tiaratum  | © piskot7

» další fotky

Velikost
10
cm
15
Latinsky: Extatosoma tiaratum
Čeleď: Phasmatidae
Objeveno: MacLeay 1826
Rozšíření: Obývá suché lesy Nové Guineje a Austrálie.
Potrava: listy ostružiníku, eukalyptu, hlohu, dubu, maliníku, růže
Rozmnožování: pohlavně či partenogeneticky
Charakteristika: Sameček má tělo bez trnů, křídla jsou dlouhá, překrývají celý zadeček, létá. Samička má tělo pokryté trny, na zadečku a nohách má laloky, křídla má zakrnělá, nelétá.
Žije v terárku:
Zobrazit » Zobrazit vše « Vypsat pouze chovatele z kraje:
Zakoupeno:
Zobrazit » Zobrazit ceny v obchodech « (získáno z Výdajů v teráriích návštěvníků)
Podobné:
Hledat fotografie Strašilka australská
GooglePicSearchYahooYouTube videaPoslat vlastní fotku Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

Zobrazit » Zobrazit fotky z nádrží návštěvníků «

© TERARKA.NET - http://terarka.net/atlasy/bezobratli/strasilka_australska