Přihlaste se a využijte web naplno TERARKA.NET »

Myš africká

 

Atlasy » Atlas » Myš africká 

Mus minutoides | © akvaterachovate

» další fotky

Velikost
5
cm
7
Latinsky: Mus minutoides
Čeleď: Muridae
Objeveno: Smith, 1834
Rozšíření: Jižní Afrika
Potrava: Zrní, v zajetí podáváme směs pro andulky
Rozmnožování: Po 19-20 dnech rodí 2-8 mláďat o která se stará tři týdny.
Charakteristika: Je to nejmenší hlodavec na světě. Chováme v uzavřených dobře větraných a vytápěných teráriích. V klecích je chovat nelze jelikož by myšky utekly nebo by se nachladily. K životu myši africké je velmi podstatná voda, ta musí být neustále k dispozici a taky by měla být ošetřována přípravkem s přirozenými bakteriemi podporující trávení.
Žije v terárku:
Zobrazit » Zobrazit vše « Vypsat pouze chovatele z kraje:
Zakoupeno:
Zobrazit » Zobrazit ceny v obchodech « (získáno z Výdajů v teráriích návštěvníků)
Biolib.cz: odkaz
Podobné:
Hledat fotografie Myš africká
GooglePicSearchYahooYouTube videaPoslat vlastní fotku Funkce je dostupná pouze pro přihlášené uživatele

Zobrazit » Zobrazit fotky z nádrží návštěvníků «

© TERARKA.NET - http://terarka.net/atlasy/hlodavci/mys_africka