opět prosím o určení pohlaví
Viděl bych to na samice, ale chtělo by to lepší fotky.
0 04.04.2014 19:22 Nibiru [0] - Ještěři Třetí nejmenší Triss.
Předem díky.
0 04.04.2014 19:18 Nibiru [0] - Ještěři Také se přidám, prosím o určení pohlaví tří "holek"
.Všem je 5 měsíců.
První je Bublina, ta je největší.
I když digitální fotky často dost výrazně zkreslují, při Tebou udaných 25 cm bych taky odhadoval pohlaví na samičku
jedu pro ni do Prostějova, bude od toho samého chovatele jako mám Zaka... měl ji schovanou pro někoho jiného, ale ten to nakonec odřekl, a já jsem náhodou včera narazil na jeho inzerát na ifauně tak sem ji hned zamluvil
jee to je super,že jsi sehnal. kam si pro ni jedeš?
tak já to risknu, chovatel říkal že by to měla být na 99% samice, je stará cca 4 měsíce a měřit 25cm , zítra si pro ni jedu... muj Zak už má ale 31cm tak doufám že ji neublíží a snad budou v pohodě...
špatné foto a agama se zdá být taky dost mladá(malá)...
Prosím, je to samička?
Není zač
děkují děkují děkují děkují děkují děkují děkují děkují děkují děkují děkují děkují děkují děkují děkují děkují děkují děkují děkují děkují děkují děkují
Samice.
Jak psal kolega Fajfmen, fotky jsou malé, navíc ve velmi mizerném rozlišení a ani agama není zrovna ve správné "póze". Čili z tohoto určit pohlaví určitě nepůjde.
ja vím
líp to nepůjde,má mít tři měsíce a 29cm údajně samička. nedaří se mi vložit sem víc jak tři fotky
Malá agama vousatá? Pidifotky (patrně) z mobilu moc nenapoví...
fotky nejsou moc dobré,ale takto mi ji nafotili, snad z toho půjde něco poznat.jedná se o agamu.
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 164x