Přihlaste se a využijte web naplno TERARKA.NET »

červi v trusu

 

NápovědaFórum » Ještěři » Nemoci 

+ přidat příspěvek
červi v trusu
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.09.2017 14:19 Haluz – Klid lidi
Zdravím, když to tak čtu, myslím že není důvod k panice, a jak psala dotyčná výše, že našla cvrčka a v něm ty červy, jestliže se v tom trusu nehýbou, nejspíš budou mrtvé a jednoduše váš ještěr zdlabal hmyzáka plného červů které příliš nestrávil. Toť můj laický názor.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   30.03.2013 20:06 Muž wirtr [0] - Ještěři
Já měl jeden čas stejný problém i po odčervení se pořád v trusu agam objevovali malí asi 2 mm velcí bílí až průsvitní červíci, nehýbali se. Už jsem nevěděl co mám dělat a zrovna v den kdy jsem měl jet k veterináři, jsem si ve sklenici se cvičky všiml uhynulé a nakousané samice cvrčka. Uvnitř ní byli těm červíkům podobné útvary - byli to vejce. Pak mi to došlo, agamy jsem převedl na dva dyn z cvrčků na malé šváby a ty červi se přestali objevovat. Při opětovném nasazení cvrčků ke krmení se opět objevili. Můj závěr byl, že to byli nestrávené zbytky vajec. Třeba je to to stejné.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.03.2013 23:17 Muž Felix [754] - JeštěřiRe: Larisa
Jediná rada: Sbal Džab-džaba a vlítni s ním na nejbližší veterinu.
Červi v trusu nejsou sranda, tady žádná netová rada není k ničemu. To už musí řešit odborník ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   18.03.2013 16:13 Žena Larisa [4] - Ještěři – červi v trusu
Moc prosím o rady a postup. Dnes jsem v trusu své nové samičky objevila malinkaté skoroprůsvitné červy,nehybali se, jsou velci asi 2 mm. nedočetla jsem se nikde přesně co je to zač. Protože ten můj blbon od doby co mám samičku nechce skoro žrát, skoro nevyměšuje a tak nevím zda je ma taky,ale asi určitě. Na veterinu určitě zajdu, jenže chci vědět co to je za potvory, ja když vydím venku žižalu tak mě polívá horký pot, a ted když to mám vlastně doma je mi z toho nanic.

+ Přidat reakci


Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 69x

© TERARKA.NET - https://terarka.net/forum/1022-cervi-v-trusu