Přihlaste se a využijte web naplno TERARKA.NET »

Korálovka nevylézá

 

NápovědaFórum » Hadi  

+ přidat příspěvek
Korálovka nevylézá
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   01.05.2013 19:43 Martin
Ne, nemá vyhřívané celé terárko, má vyhřívanou asi menší čtvrtku. Kabel je na dně zalitý v sádre a zasypán pískem. Foto dodám. Jde o to, že ani když tam byla žárovka, nebyla venku nikdy přes den. Jen navečer a v noci. Světlo ji k ničemu nebylo. Nevyhřívala se nikdy. Bud lozila a hledala únik, nebo byla zalezlá. Když jsem dělal ty úpravy propláchl jsem písek a dodal ještě nový. To byla asi jeden den zavřená v krabičce. Možná se pořád zbytečně bojí. Navíc když tam byla žárovka několikrát se namotala v noci do objímky. Vůbec jsem neviděl, že tam je schovaná.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.04.2013 20:29 R Muž Pogona [762] - JeštěřiRe: elegans1
Tak tak, s tebou nemá cenu diskutovat,....samozřejmě máš pravdu, slunce vychází jen někde a tam kde nevychází jsou rozmístěné topné rohože, to má smysl :-D
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.04.2013 20:26 elegans1 Re: Pogona
Nemá tady cenu diskutovat v tvém stylu.Prostě všichni špičkoví chovatelé hadů používají topné kabely.Můžeš nad tím kroutit hlavou,ale je to prostě holý fakt.Já sice chápu,že pro tebe je Ralph Davis ubohý babral,nicméně ti to vyvracet nebudu.Podívej se na pár videí z jejich chovu a žárovku nenajdeš ani v osvětlení místností.Oni moc dobře ví,co dělají,jejich výsledky mluví za vše.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.04.2013 19:49 R Muž Pogona [762] - JeštěřiRe: elegans1
Aháá, tak to jsem mimo, já myslel, že slunce vychází všude na světě a zvířata ve volné přírodě nemají topné kameny, kabely,...ale když říkáš, pak i tučňáci se vlastně mají dobře - tam také topné kameny mají,....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.04.2013 09:15 elegans1 Re: Pogona
Ty nesmysly o kabelech řekni Bobu Clarkovi,Ralphu Davisovi a podobné špičce chovatelů hadů.Žárovky nepoužívá ani jeden z nich.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.04.2013 05:00 Muž Sewer [151] - JeštěřiRe: Martin
Martin napsal: ...momentálně je vytápěno kabelem. Teplota vzduchu je tam asi 24 stupňů.

Mě taky zarazilo to vytápění. Takhle to zní, jako když jí vytápíš celé terárium. Potřebuje místo na vyhřátí a na ochlazení. A jestli jsi předělal terárium komplet...i tím to může být. Hodila by se fotka a více informací o teráriu i o hadovi.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.04.2013 19:27 R Muž Pogona [762] - JeštěřiRe: Martin
Možná změnou vybavení a výhřevného místa. Kabely jsou nesmysl, ideál pro hada je obyč. žárovka, kterou jsi mu dal pryč,.....
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.04.2013 11:22 Martin – Korálovka nevylézá
Ahoj chtěl bych se zeptat. Naše korálovka kalifornská poslední dobou vůbec nevylézá ze skalky. Ani pro potravu si naposled nevylezla. Terárium jsem předělal a momentálně je vytápěno kabelem. Teplota vzduchu je tam asi 24 stupňů. Před tím, když byla v teráriu žárovka vylézala každý večer. Nevíte čím může být?

+ Přidat reakci


Zpět na obsah sekce Hadi • Zobrazeno 84x

© TERARKA.NET - https://terarka.net/forum/1040-koralovka-nevyleza