No ja som presne takú zachránil, ... pancierik mala už rozpadnutý na niektorých miestach, pred cca dvoma hodinkami som ju bol pozrieť, už má nejakých 6cm
takže dá sa to, .... Petra: Začni tým že ich dáš do misky s harmančekovým vývarom teplým, bez možnosti vylezenia na sucho, budu proste nútené vyliezť, trochu toho vypiť čo je dobré. Skús im tam dať viac druhov potravy, najlepšie je podľa mňa začať malými kúskami granúl. Ďalej im treba kvalitné UVB ! Vápnik sa dá kúpiť v podobe bloku, ten daj do normálneho akvárka. Tie kúpele so žrádlom rob každý deň, malo by to pomôcť aj keby boli nachladené. Nehovorím že je to isté, ale viem že som tak jednu zachránil ( resp. dve, ale jedno z toho mláďa ) mám to aj v deníku
terarka.net/terarka/1341 skús si to prečítať, pozrieť fotky, prvé dni mi korka nejavila záujem ísť do vody neskôr už áno ale plávať nevedela preto je potrebné aby aj v tej miske bolo len pár centi vody, čiže aj v akvárku.
terarka.net/fotogalerie.php… tu na boku sa jej už odlupovali celé štítky, vpredu to mala tiež rozpadnuté
terarka.net/fotogalerie.php… .... avšak prežila, prosperuje
Držím palce