Potkan
Ahoj prosím o radu. Odpoledne půjdem k veterinářce, podle rozhovoru má JEN JEDEN potkanek ze 3 svrab... Ale na co se chci zeptat, z čeho to mohl chytnout??? S jinými zvířaty do kontaktu nepřišel, parťáci to nemají, doma čisto... Případně na co si dát bacha do budoucnosti? Díky
Potkan není činčila, která pískové "koupele" nutně potřebuje. Jemu je to fuk a kožíšek si v dobré kvalitě udrží kdekoli (klidně včetně kanálu, pokud neprovlhne při tepotě pod 10° C
).
Vůbec se neboj že bys něco zanedbala, tohle zvířátko je od přírody nezmar. Bude-li se moct zachumlat např. do beránčího rouna s deseticentimetrovými načechranými chlupy, určitě se tam s rozkoší zavrtá... a počůrá to...
... a rozhryže a zdevastuje. On je to nejen "nezničitelný" hlodavec, ale i jednočlená demoliční četa
Zkus zagooglit s termínem "bebecha". To je super chovatelka potkanů, která o těchhle zvířátkách ví prakticky všechno. U ní určitě najdeš to nejlepší info do nejmenších detailů
0 17.09.2013 15:17 denisek606 – Potkan a písek...
Ahoj,chtěla jsem se zeptat jestli se může potkan koupat v písku pro pískomily,činčily,atd.
0 14.04.2011 18:28 dan999 myslíš tu stránku, na kterou dal odkaz fajfmen? myslím, že kupovat tam potkana pro hada by bylo zbytečné, radši bych si zašel do zverimexu pro potkana za 30-40kč než si je rezervovat na stránkách
a podle toho, že jsou další miminka, tak budou na chov...
Díky ale mám dotas chodí tam milovníci potkanu co je mají za mazliky nebo i ti co je chovaj na sežrani?Ptám se nebot sem milovník potkanku a mám je za mazliky.
Jo to mne zajíma dají se sehnat namazlení mládátka mislím v brně.Take sem slišel že sou nachilne.Jeto pravda?
Jo jo to se stát muže.
0 26.03.2011 12:21 Alex – Sameček je samička
Ahojky už se vám stalo že chcete koupit dva samečky a nakonec zjistíte že misto samečka máte samičku? a misto dvou samečku máte samičku a samečka?Mne seto stalo tedka mi sme kupovali dva divoke starší samečky a koukame jako diví sameček je samička takže co ted bilí spolu pohromadě oba ted čekat jesli budou mit miminka nebo ne.No diš budou mit tak se postaráme oně a pak udáme a diš ne budou mit tak fan.
diky Beo
0 21.10.2009 20:52 dan999 – ...
ja chovam hole potkanky i ty laboratorní
zdravím, chtěl bych si pořídit černou nebo modrou potkanku se standart ušima a srsti.. nebyl by nějaký odkaz či kontakt na chovnou stanici nebo nejakeho chovatele? jsem z hradce kralove a v liberci jsem na kolejich, takze nekde v techto mistech... moc diky, Milan
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Hlodavci • Zobrazeno 938x