Ďakujem, regiusku už mám dlhšie, ale našťastie mám mnoho nepoužívaných terárií, kde som ju mohol teraz na 1-2 dni dať.
Len už som mal konečne viac času, aby som upravil to terárium z pôvodného pre leguána na terárko lepšie odpovedajúce hadovi.
Btw. lignocel budem meniť až dodatočne, teraz som tam dal "starý"/pôvodný, aby v teráriu ostal jej pach a menej sa pri zvykaní na nové terárium stresovala.
Určite sa ešte ozvem do vlákna s tým, ako sa regiuske nové prostredie páči.
EDIT: A ak by niekoho zaujímali celkové náklady, vyšlo ma to cca 80 eur. Mínus 10kg piesku, ktorý šiel nakoniec korytnačke, takže cca 65 eur. Kupoval som duvilax, dlaždicové lepidlo, zapaľovače (nemal som k dispozícií teplovzdušnú pištoľ), lak, piesok, umelé rastlinky (tú na ľavej strane som už mal) a silikón vrátane pištole. Polystyrén som mal zadarmo.
PS: polystyrén mi išiel vysávať bez akýchkoľvek problémov, piesok takisto, takže sa toho nemusíte báť, lebo mnoho ľudí písalo, že to zvykne upchávať vysávač...
PS2: 3D pozadie nejde dovrchu preto, lebo väčší rozmer 3D steny by sa mi ťažko dostával do terária cez dvierka, aj toto bolo veľmi tesné a druhý dôvod je ten, že takto má regiuska priestor navyše na lezenie, v podstate to čo som ubral na zemi ma teraz hore.