Přihlaste se a využijte web naplno TERARKA.NET »

Dvouměsíční krajty královské nežerou samy

 

NápovědaFórum » Hadi » Chov 

+ přidat příspěvek
Dvouměsíční krajty královské nežerou samy
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.09.2015 10:34 Muž Pasyok [37] Re: Pepa
Skús za hlavou kúsok nastrihnúť. Takisto treba dbať, aby mali v teráriu všetko, čo potrebujú a nepociťovali stres. Ak je terárium v poriadku a ani nastrihnutie nepomôže, skúsil by som im ponúknuť mláďa pieskomila, mastomyši a pod. A ak boli pri odmietnutí potravy dokŕmené, možno im treba dopriať pokoj a nechať ich vyhladnúť. Potravu pri nich nenechávať dlho, aby nestratili záujem, takže ak napr. si 10-15 minút nevšímajú myš, dať ju preč a ponúknuť o pár dní. Nič iné ma teraz nenapadá...ešte môže pomôcť kŕmiť priamo v teráriu, nie v krabici, nechaj si v terárku stále jedno mladé a ostatné daj preč a skús nakŕmiť. :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   16.09.2015 09:48 Pepa – Dvouměsíční krajty královské nežerou samy
Krajty se vylíhli mě. Jsou odděleni v jiném teráriu od dospělých. Terárium má 30x50x30. Holátka jsem zatím nenastřihoval.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   15.09.2015 20:32 R Muž Pogona [762] - JeštěřiRe: Pepa
Odkud jsou? Jak je máš dlouho? Co chovné podmínky? Víc informací.... Takové prcky je nutné krmit odděleně a v klidu, to je správně. Jinak na dvou měsících ještě nemusím být rozkrmené, lepší je pořídit si starší...no ale když už je máš, zkoušel jsi myšku nastříhnout? Někdy to pomáhá.
Příčina může být však i jinde, chtělo by to víc těch informací,...nějakou fotku terárka a tak.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   15.09.2015 20:06 Pepa – Dvouměsíční krajty královské nežerou samy
Dobrý den,
mám doma 5 háďat krajty královské, kterým jsou dva měsíce. Stále nechtějí žrát samy. Zkouším je dát zvlášť do krabic, aby na krmení měly čas a nepomáhá to. Již 3. krmení neproběhlo úspěšně.
Děkuji za cenné rady.

+ Přidat reakci


Zpět na obsah sekce Hadi • Zobrazeno 28x

© TERARKA.NET - https://terarka.net/forum/1327-dvoumesicni-krajty-kralovske-nezerou-samy