vyzvraceni potravy
s největší pravděpodoností se jenalo o zápal plic ( je to ale holá dedukce,... )
Mě zatím všichni hadi přijímají hlodavce, jaké jim nabídnu, ale je pravdou, že křeček je oproti myši poměrně tučný a hadům "chutná". Proto jako stálé krmení nejsou zrovna vhodní, nicméně jako zpestření nebo jako "nouzová potrava" na měsíc, dva se použít dají.
Podobné je to s červy zophobas u ještěrů.
0 04.08.2010 16:55 Zhetka Nekteri chovatele si stezuji ze kdyz daj hadovi krecka tak uz pak nechce nic jineho,ale jak kterej,kazdej to ma nejak,jak tak ruzne ctu po forech.
ty jo,podriznout mys bych asi nedokazala,ale super ze to zabralo=)Gratuluju!
0 23.11.2009 17:42 mirek – had
dobry den had byl krmen po deseti dnech u chovatele i npred mymi ocima a nevyzvracel po dalsich deseti dnech jsem ho nakrmil a vyzvracel to same po dalsich deseti dnech pak jsem koupuil kamen a po sesti dnech ho chtel nakrmit nezral uz nezral skoro mesdic bojim se aby neumrel dekuji za odpovedi uz jsem fakt zoufaly dekuji
0 22.11.2009 20:59 dan999 – ...
to mražený je potřeba rozmrazit a nekdy i zahřát na teplotu těla za živa a pak s ní jen trošku hýbat
jak píše pogona - zkus živý holátko
0 22.11.2009 15:39 mirek – uzovka neji
dobry den chtel bych se zeptat uz jednou sem se tady ptal ze mi uzovka mysi vyzvraci rikali mi ze je to teplem koupil sem kamen vyhriva se 26 stupnu a po 5 dnech sem ji dal mys zmrazenou a nezere prosim vas poradte. dekuji
Řekl bych, že rada podložená osobními zkušenostmi je velice cenná (a od toho fórum je... konec konců amatéři jsme tu prakticky všichni
)
0 13.11.2009 20:58 Luďa Dle vlastních zkušeností,je taky docela možné,že je potrava větší než dokáže zvládnout. Taky jsem mněl ty samé problémy se samcem a od té doby co jsem mu začal dávat menší sousta,tak baští bez problémů!!!
( považuji se za amatéra,proto je docela možné,že je to úplně v něčem jiném )
0 13.11.2009 17:39 miroslav – vyzvraceni potravy
dobry den chtel bych se zeptat. nedavno jsem si poridil uzovku cervenou mlade zhruba 35cm.2x mys normalne sezrala a stravila po deseti dnech jsem mu dal dalsi tu sezrala a za 4dny ji vyzvracela celou.a pak jsem ho krmil za dalsich deset dni a zase mi to vyzvracel cca za 2 dny.je mozne ze to muze byt tim ze ma v terarku 22 stupnu tepla. prosim vas napiste dekuji.
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Hadi • Zobrazeno 1112x