Dobrý den, vím že podobný témata tu byli ale chci se zeptat přímo na tento problém.
Hledal jsem na internetu inzerát kdo kde prodává agamy. Jsem začínající chovatel no a v městě vedle měli. podle mě chovaný i v dobrých podmínkách (podle toho co jsem četl na internetu) a psali že prodávají mládata. Inzerát starý cca 2 týdny.
Agamky velký nějakých 19cm prý nejmenší co už zbyly. Říkám nic špatného mláďata co vypadají tak do 2 měsíců max, inzerát starý 2 týdny..no tak jsem se nezeptal ani na věk. Prostě mě to nenapadlo.
No teď po 2 týdnech jsem psal abych věděl. No a dozvěděl jsem se že byly narozený od 30.srpna po první týden v září což už je skoro půl roku a agamka má 21 cm. Normálně loví, dokonce na svojí velikost i dobře v terárku 100x50x50 s 3D stěnou..se zelenýho sní jen polníček..cvrčku sní tak 8-10 ale tak na hraně s velikostí(menší nemůžu sehnat u nás) normálně se sluní pod bodovkou, kálí jak má, asi po 4 dnech od přivezení se svlíknula, občas i vleze do "jezírka".
Jsem z toho dost špatnej, protože podle toho co jsem četl na ruzných forech vetšinou pak takový brzo umřely.
Chtěl bych se zeptat na váš názor.
Všem díky Martin K.