Přihlaste se a využijte web naplno TERARKA.NET »

Vhodné akvaterárium pro želvu žlutolící

 

NápovědaFórum » Primáti » Chov 

+ přidat příspěvek
Vhodné akvaterárium pro želvu žlutolící
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.08.2017 22:59 Žena Indy [3] – jezírko pro vodní želvy
Ahoj, stačilo by želvě zhruba takové jezírko Objem 950 l Hloubka 65 cm Vodní plocha 3,5 m2 Rozměry (d x š) 280 x 140 cm a jak rychle se vám odpařuje voda, bylo by na chatě tak nevím co by se stalo kdyby jsem se tam cca měsíc nedostala. Jaký máte názor na solární filtrace? A myslíte že by želvě stačily jako krmení gupky a jiný malí rybky na lovení?
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   25.07.2017 05:55 Muž MomoMMC [15] - Tachemis Scripta ScriptaRe: Petr
Tohleto je pre zelvu male. Postaci tak pre mlada do 10cm karapax ale potom to chce vacsie a hlavne vyssie. Radi plavu a ideal je mat 5x dlzku, 3x sirku a 3x vysku vodneho stlpca (nie akvarka) karapaxu dospelej zelvy. V dospelosti ma kludne 25cm karapax tak si to prepocitaj.
Ako uz napisal Marffy vykasli sa na hotove a daj si zlepit je to lacnejsie ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   24.07.2017 11:53 Muž Marffy [4] - ŽelvyRe: Petr
Pro inspiraci se mrkni tady po prezentacích co tady mají ostatní. Kup raději obyčejné akvárko a ostrov si tam udělej sám ( nařezat skla ve sklenářství, slepit a celé to vlepit pak do akvárka ). Takhle sem to udělal já a vyšlo mě to odost levněji než to nad kterým uvažuješ. Měla by tam aj malý vodní slopupec.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   23.07.2017 23:17 Petr – Vhodné akvaterárium pro želvu žlutolící
Ahoj,

od známých jsme dostali čtyřletou samičku želvy žlutolící, odhadem má přibližně 15cm na délku krunýře. Mám pocit, že terárium, ve kterém ji doposud chovali je celkem malé a plánujeme jí pořídit novější a hlavně trochu prostornější k hezkému upravení.

Bylo by vhodné například tohle? Nepředstavuje skleněný ostrůvek pro želvu například nějaký problém? Případně mohl bych poprosit o nějaký tip na nádrž, kterou k chovu využíváte vy?

www.superzoo.cz/…/

+ Přidat reakci


Zpět na obsah sekce Primáti • Zobrazeno 33x

© TERARKA.NET - https://terarka.net/forum/1472-vhodne-akvaterarium-pro-zelvu-zlutolici