Přihlaste se a využijte web naplno TERARKA.NET »

Korytnačka vydáva zvuky

 

NápovědaFórum » Želvy » vodní 

+ přidat příspěvek
Korytnačka vydáva zvuky
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   05.01.2018 23:01 tonny Re: MomoMMC
Aha takže takto ;-) Nemám obavy, len ma to prekvapilo. Keď s tým prestala ešte nešla do vody. "upratala" všetko čo bolo v poličke, až potom išla do vody :)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   31.12.2017 00:33 Muž MomoMMC [15] - Tachemis Scripta ScriptaRe: tonny
Je to normalne u samicky. Moja takto vabila samca na parenie ked bola vonku z avarka a ten jej potom nedal pokoj kym nedoslo k aktu. Predpokladam, ze ked s tym skoncila zamierila si to rovno do vody ze?
Nemaj obavy nic zle sa nedeje ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.12.2017 10:31 tonny – Korytnačka vydáva zvuky
Zdravím. Máme doma asi 6 rokov +/- 25 ročnú Korytnačku písmenkovu, samička. Je vo vode, vie sa "vypýtať" von a tak isto sa vie "pýtať" aj naspäť do vody, žerie pekne, je aktívna... Pár dní dozadu keď bola vonku z vody a išla do svojej obľúbenej poličky, začala vydávať zvláštne zvuky. Za 6 rokov čo ju máme som si nič také nevšimol. Vydávala tie zvuky iba keď bola sama. Keď som ku nej prišiel tak prestala. Opakovalo sa to asi 5 minút. Potom som tam položil telefón a skúsil nahrať na video čo to vlastne robí, a nahral som toto youtu.be/…
Bolo to dobre počuť, ale na videu je to tichšie.
Potom vyhádzala všetko z poličky ako vždy, a už bola stále ticho. Sledujem ju už niekoľko dní a nevidím nič nezvyčané. Čo to má znamená?

+ Přidat reakci


Zpět na obsah sekce Želvy • Zobrazeno 28x

© TERARKA.NET - https://terarka.net/forum/1485-korytnacka-vydava-zvuky