Přihlaste se a využijte web naplno TERARKA.NET »

Felsuma Madagaskarská - černající špička ocasu

 

NápovědaFórum » Ještěři » Nemoci 

+ přidat příspěvek
Felsuma Madagaskarská - černající špička ocasu
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.08.2018 23:29 Muž SniperCZE [0] - Ještěři
Fotka k příspěvku Ještě posílám fotku celé ještěrky. Krmím cvrčkama a minišvábama, obalené ve vitamínech. Mají k dispozici vodu v misce a jednou až dvakrát denně důkladně rosím (vždy ráno, ve vedrech i večer).
 
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   07.08.2018 23:27 Muž SniperCZE [0] - Ještěři – Felsuma Madagaskarská - černající špička ocasu
Fotka k příspěvku Zdravím,
u mojeho samečka Felsumy (cca. rok a půl starý) se objevila černající špička ocasu. Nepříjde mi to jako něco normálního, ale než začnu panikařit a odchytávat ho na cestu k veterináři, chci se zeptat tady - mám pravdu, že je to něco špatného? Co je ideální další postup? Jak k tomu mohlo dojít? Mohl se poprat s druhou felsumou (samička, oba od stejného chovatele), popálit se o infralampu? Chyba v prostředí v teráriu? Fotografii ocasu najdete v příloze. V teráriu se pohybuje vlhkost mezi 90% ve spodním patře s rostlinami po 40% - 60% v horní části pod infra lampou. Teplota ve spodní části se pohybuje v rozmezí 23st. - 30st. ve spodní části a 23st. - 38st. pod lampou.

Předem díky za odpověďi
 

+ Přidat reakci


Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 16x

© TERARKA.NET - https://terarka.net/forum/1525-felsuma-madagaskarska-cernajici-spicka-ocasu