Dobrý den, moje přítelkyně dostala jako dítě želvu, i když o ni nikdy příliš nestála a vždy si přála spíše psa. Želva tak žila u jejích rodičů přibližně 16 let, bohužel v ne úplně ideálních podmínkách a v poměrně malém teráriu. Před dvěma lety se o ni začali starat moji rodiče, a to hlavně na můj popud, protože jsem věděl, že u nich bude mít mnohem lepší péči. Dostala větší terárium, UV světlo, filtr s vodopádkem a celkově se její podmínky výrazně zlepšily. Přesto je péče o ni, zejména pravidelné čištění terária a údržba vybavení, poměrně náročná a časově nákladná. Nyní už s přítelkyní bydlíme sami a říkáme si, že bychom za ni měli převzít zodpovědnost a vzít si ji k sobě. Bohužel jsme ale zjistili, že v našem bytě pro ni nemáme dostatek prostoru a nedokázali bychom jí zajistit vhodné podmínky. Proto bychom se chtěli zeptat, zda by se mezi vámi nenašel někdo, kdo by si ji mohl vzít do péče a měl pro ni dostatek prostoru a zkušeností. Jedná se o želvu nádhernou, samce, kterému je přibližně 18–19 let. Nechceme ho dát jen tak někomu, záleží nám především na tom, aby se dostal do dobrých rukou a měl se co nejlépe. V případě zájmu nebo jakýchkoliv dotazů nám prosím napište.Zpět na obsah sekce Želvy • Zobrazeno 5x