čo so škrečkom
0 17.01.2010 01:17 zaciatocnik a ešte keby sa ma niekto nahodou pytal čo by mal hada ubližilo b hadovy?že škrečok nieje vo svojej koži a nepracuje mu jedna noha a ma nador alebo pukel?akože či by neochorel alebo čo lebo škrečok asi chory je
0 16.01.2010 16:25 zaciatocnik ako som tu pisaal že ma pukel alebo niečo take pri zadnej nohe tak dne soms nanho pozeral ked jedol a tak to vyzera že na tu nohu kde to ma je asi ochrnuty normalne sa prevalil až nabok lebo sa trochu naklonil a prekotulal takže tak
0 16.01.2010 12:38 dan999 omylem bych ho pustil nebo spiš hodil do suche vany to bude asi nejrychlejší a bezboesti (ale bacha aby se nepoblil pri ceste dolu
)skoda že ho musis utratt
chudak
0 15.01.2010 22:50 zaciatocnik dalšie nove info o nom je ešte stale doma a je vždy na tom istom mieste a stale sa čisti nevnima ani ked tuknem do klietky a chcem ho proste neako utratiť alebo niečo take nech sa netrapi a nemyslite si že som človek bez srdca ael dajme tomu k zverolekarovi s nim nepojdem to by som zaplatil ani neviem kolko aby ho vyliečil ato by som urobil pre fakt maznačika rodiny a jeho ani dlho doma nemame prosim poradte mi čo by ste urobili
o tom že je to bezbolestný neapdlo nic, určitě to bolí, ale trvá to jen chvilku
0 15.01.2010 14:52 dan999 ale i ten pocit že se nemuže nadechnout musi byt celkem šok takže si myslím že to až tak beznolestné nebude a pro toho křečka to bude to nejhorší co zažil
trpět nebude, je za chvilku po všem
Aha,špatně jsem si to přečetla
Tak to si ho těžko někdo vezme
Ahoj prosím tě pokud je hodný a nekouše lidi ,darovala bych ho zde určitě se najde někdo kdo si ho veme
www.kralici.cz/… Držím palce křečkovi
osobně bych s ním nakrmil hada
0 13.01.2010 23:42 zaciatocnik – čo so škrečkom
ahojte prepapčte možno vam to pride blbe ale chcem sa opytať čo spraviť so škrečkom?chcem sa ho zbaviť či podarovať alebo neviem čo chyba je v tom že mal som s nim aj samičku
ale často pisklai v klietke a raz som našiel mrtvu pokusanu samičku od krvy a tak ostal sam samček pri ude alebo ako to nazvať ma niečo ako pukel a aj tak chodi dokriva ale žije a už aj mna 2 krat kusol tak že nechel pustiť tak som musel počkať až kym nepusti lebo ine riešenie aj ked som triasol tak nepustil tak ine riešenie som nenašiel a tak je tu otazka čo snim?nechem ho proste viac chovať dal mi ich stryko lebo on ich už nemohol mať a tak mam teraz len toho choreho ktory ma kuše až do krvy tak chcel by som počuť o neakych radach dať do obchodu hadovy?alebo čo?
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Hlodavci • Zobrazeno 597x