Králik a zima
joo kotě, já si to blbě přečetla
Jo tak to je bezva, to by v tom neměl být problém
nie morca, maciatko
a ano na druhom poschodí má rozdelovák a tam má domček, kde ma zasobnik na seno.
Tak to je potom v pohodě, hlavně aby tam měl přes zimu boudičku s dostatkem sena, do které se může i v tak chladném počasí bez problému schovat a být v pohodě
Tak hlavně že se morčátku nic nestalo
Uz tam je od aprila cca, kralikaren je dvojposchodova, na celu sirku balkona skoro, a pletivo na balkone proti vipadnutiu mam, ale minule mi vypadlo maciatko :8 spadlo k sesedom na balkon takze sa mu nic nestalo, esteze kralinda.je taka rozumna a nerobi sprostosti.
Kdyz mu peclive zateplis boudu abx prezil i -20°C tak to neni problem, a hlavne pletivo aby nemohl nikde propadnout dolu
a taky musi byt venku od urcite doby, aby si navykl na ruzna obdobi a zacal podle toho menit strst vcas pred zimou
kdo hledá, určitě najde
Jo a jinák, fakt se nemusíte bát že když je léto a chcete s dát králíka ven, že by mu měla být zima
Toho bych se obávala spíše kdybyste jej chtěli vystrčit ven v zimě, ale v létě mu venku fakt zima nebude
ahoj chtel bych se zeptat jestli někdo neví o něakém chovateli králíku v Usteckym kraji chovatele myslim jako že by u něj byli i k zakoupení něací malí zakrslí králíci
0 22.01.2010 21:17 dan999 0 21.01.2010 19:50 dan999 chtel bych se zeptat jsem chovatel všeho druhu (aspon se pokouším) je problém když je na zahradě hluk a včely?
To myslíš ho vzít ven na procházku, jako pejska??? Tak to ho nech raději proběhnout v teple. Určitě má jinou strukturu kožichu, než kdyby byl venku v králíkárně.
na krátkou (třeba půl hodiny) dobu určitě, ale pokud je celej rok v bytě tak ho nech doma.
0 21.01.2010 13:26 dan999 tak jako králika se venku chovat dá ale jestli je zvykly na doma tak nevím
cize mozem zobrat von kralika ked je doma celu zimu ?nebude mu vonku zima ?ma dost husty kozuch
trochu som to sproste napisal rozumiete mi ?
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Savci • Zobrazeno 532x