korálovka sedlatá, co to je?!
0 25.03.2010 21:16 dan999 dobře ja tam zajdu a zjistím jestli bude vědět co s tím
Má zkušenost je taková, že valná většuna "normálních" veterinářů si ví rady tak s kočkami, psy, koňmi a kravami,... u plazů to bývá horší, proto jezdím ( když je třeba ) na spec. kliniku do Hradce Králové, kde jsou odborníci
0 25.03.2010 21:00 dan999 no trochu to zčernalo a za nedlouho se bude svlíkat tak uvidíme jak to bude vypadat. u veterináře jsem nebyl ale jestli to tam zůstane i po svleku tak s ní zajdu, normální veterinář byde vědět co s hadem? nebo najít nějakého veterináře se specializací na plazy atd.?
Tak co, nějak se to rozvíjí, nebo jsi byl u veterináře???
0 14.03.2010 07:44 dan999 to si myslím taky ale nelíbí se mi že je to hnedé a nemokvá to je to suché drsné a divné pokusím se to ještě nafotit
asi budeš muset vydržet do dalšího svleku, skus to nafotit líp, takle se nedá mic poznat, vypadá to jako odřenina jak psal Saša, může to být třeba od kamene při svlíkání
0 11.03.2010 19:23 dan999 mám 3 fotky ale ta je nej, strašně se mi ta tkanička vrtěla a fotil jsem to mobilem bo nemužu najit fotát
(sem ja to ale bordelář
)
0 11.03.2010 18:25 dan999 – korálovka sedlatá, co to je?!
ahoj dlouhou dobu jsem si toho nevšímal ale ted se mi to nějak nezdá, má to zhruba od posledního svleku a tatka říka že to snad zmizi po svleku ale to si nemyslím! Nevíte náhodou co to může být je to tvrdé drsné a hnědé...
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Hadi • Zobrazeno 818x