Kytky do terárka
Kde ji seženeš? Zkusila bych květinářství
!
yucca gloriosa tuto sem myslela k Hadovi ,zapoměla jsem napsat diky
A jakou
poradte prosim,kde takovou kytku seženu??diky
1 05.01.2012 23:09 vitticeps [21] - www.davidmuzicek.cz Hele, tak mimo příspěvky na téma obvyklá velikost terka - máš taky takový problém jako já představit si životaschopný citrusovník např. v nádrži s vousatkami? Mě ta představa dala zatím - metr do hloubky kořeny, dva metry výšky kmen a tři čtyři metry šíře koruna. Běžný chovatel to určo dá - stačí v paneláku předělat celou místnost na terárko pro půlmetrovou ještěrku
Proč se na to lidi pořád ptají a nezamyslí se nad jednoduchým počtem?
Nehledě na to, že by ještěráci i takovýhle stromek hodně rychle zničili
Takové kytky v teráriu dlouhodobě fungovat nebudou.Nebudou to zrovna výstavní kusy a dříve nebo později chcípnou.Pěstování citrusů chce prostě svoje.
0 01.01.2012 20:37 kuba – chameleon jemensky
zdravim,
mam dotaz,mam rocni samičku chameleona a chtel sem ji nechat pripustit tak sem si sehnal samce.samce sem dal do terarka ale samicka to nak neunesla a porad na nej utoci. nevite prosim cim to??
Nehodil.Tyhle středomořské kytky potřebují zimovat,jinak časem odejdou.Je to stejné jako kaktusy a ostatní sukulenty.
0 01.01.2012 20:09 Číža [4] - Ještěři Prosim vas co rikate na tenhle olivovnik?
aukro.cz/… myslite ze by se hodil do terka?
0 15.08.2010 17:23 dan999 a nevíte náhodou co bych mohl dát k mému krajtákovi?
Je nějaká rostlá kytka, která odolá těžšímu hadovi??
A kompletně všichni jsou totální závisla! Takový kyslík je neskutečně návyková látka, mělo by se to řešit zákonem
Hele, radši to zas nasměrujem k tématu, než nás někdo zahluší
To bylo na jammese
Super, těším se na fotky
Zpětně k těm rostlinám - nějakým alkaloidem sice disponuje prakticky každá, ve většině případů by toho ale i drobný obratlovec musel sníst opravdu velké množství, aby mu to nějak uškodilo. V teráriích leta běžně pěstované druhy, jako třeba právě potos, jsou už prověřeny praxí jako neškodné, v jejich případě není nejmenší důvod k obavám
Ha! Já to tušil
sakra, mám rád chleba, asi jsem psychopat
Určitě ne. Je to taková univerzální kytka vhodná prakticky ke všemu (mimo suchá terka, samozřejmě
)
Hmmm, další rozpor kolego, ti naši "štíhláči" mají velké a hustě ovětcené a zelené terko a jsou absolutně v poho. Ani plachost ani stres u nich nepozoruji
Bromélie, různé fíkusy, yuccy, ibišky,..... ale počítej s tím, že v tom malém terárku budeš rostliny měnit tak jednou za 14dní, pže bazilišek je zničí...
To muzu potvrdit. Ja jedovatost kytek resim pouze u chameleonu, protoze ty mrsky si obcas (casto) kousek listu odkousnou.
Cau, brectan neni nijak zavadny. Phelsumam jej muzes dat, ale lepsi pro phelsumy jsou bromelie. Phelsumy bromelie maji rady hlavne v noci si v jejich listech najdou mezeru ve ktere pak nocuji.
Tady na webu je atlas rostlin:
terarka.net/atlasrostlin a o brectanu jsou informace zde:
terarka.net/atlasrostlin/Hedera_Helix Staci se podivat a neni treba o tom vezt zadnou diskuzi
0 28.03.2010 19:56 Martin123 – Kytky do terárka
Ahoj,chtěl bych se zeptat,jaký kytky můžu dát krabovi do terárka,celé jsem mu to předělal
Může tam být břečtan ?
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Obojživelníci • Zobrazeno 1735x