Fórum » Ještěři
Fórum » Ještěři   by mohli pořád
 by mohli pořád  

. Kámošův samec málem utahal dokonce tři samičky naráz, tak ho radši drží odděleně.
 . Kámošův samec málem utahal dokonce tři samičky naráz, tak ho radši drží odděleně.
 jsou to pářící "stroje"
 jsou to pářící "stroje"   

teď je to teda spíš Čenice
  teď je to teda spíš Čenice  Takže už jenom dokoupit samečka a samičku a udelat skupinku
  Takže už jenom dokoupit samečka a samičku a udelat skupinku 

no dnešní den je teda zlomovej
  no dnešní den je teda zlomovej  už tedy nesháním samice ale samici a samce   a nebo doplním jen 3 samice co jsem našel na inzerát a budeme mít sex ve měste a nebo ženy v pokušení . já mladý nepotřebuju haha . no ted jsem se teda fakt pobavil ... máte svého gekončíka o kterým si myslím že to je kluk ale jsem trochu v podezření . a nakonec se to provalí že to je ona
  už tedy nesháním samice ale samici a samce   a nebo doplním jen 3 samice co jsem našel na inzerát a budeme mít sex ve měste a nebo ženy v pokušení . já mladý nepotřebuju haha . no ted jsem se teda fakt pobavil ... máte svého gekončíka o kterým si myslím že to je kluk ale jsem trochu v podezření . a nakonec se to provalí že to je ona 

Ve třech letech by to bylo poznat i dle bouliček za ocáskem. Je to holka! Hi hi paní čenková
 Ve třech letech by to bylo poznat i dle bouliček za ocáskem. Je to holka! Hi hi paní čenková 

dyt je to čeněk !!
 dyt je to čeněk !! 

ale vypadá, že je to ona
   ale vypadá, že je to ona  
 Mohli byste mi potvrdit a nebo vyvrátit zda je to samec a nebo samička  ? moc děkuji
 Mohli byste mi potvrdit a nebo vyvrátit zda je to samec a nebo samička  ? moc děkuji  ( gekončík noční samozřejme
 ( gekončík noční samozřejme  )
 )Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 1024x