co to je, je to normální?
Tak tak, určitě je schválně nesabotuju, aby padali, jen se to občas prostě stane,.....
To vyznělo jak kdyby si je nechal padat schválně
To nemusíš, jenom se prostě tolik neboj
U mě padají i z výšky něco přes metr, v přírodě pak z výšky přes 10m.
Souhlas, sem tam spadne každý had a vědu bych z toho nedělal, v přírodě spadnou z daleko větších výšek a mnohem častěji. Pro hada pád z 30cm ( běžná výška terária ), neznamená velké nebezpečí
nechat ty blbečky spadnout je normální a nic proti přírodě...
droba už spadl mockrát. v klidu
a proč hada chytáš? než si umeješ ruce?
pak se nediv.
tak prozatím bohužel foto nebude, snad příští týden bude možnost udělat fotku
Herrgot
, tak to bych nechtěl kousanec
Sewer napsal: Možná je to už trochu mimo téma, ale nešoupl byste sem někdo fotku hadí tlamy?
Hlavně prosim vás kvůli mě své miláčky netrapte ňákým roztahováním pusy, to bych zase nerad kdo hledá, najde:
bugsinthenews.info/…
takže asi tak nějak. uááá
Co to ty hadi maj za zubiska, že se jim po zakousnutí lámou? no, škrtiči (aspoň náš Drobek - hroznýš) má řadu jemných zpětných zoubků - něco typu žralok. aby se mu dobře soukala potrava tlamou a krkem. naposledy mi celý jeho zub zůstal v kůži ruky. naštěstí byl vidět, tak jsem ho v klidu vyndal, utřel kapku krve a nemělo se co zanítit. ale alergická reakce na jeho sliny byla docela silná. oteklo to dost a splasklo samo až za pár hodin. dřív jsem si myslel, že bude Drobek postupně bezzubej, ale viditelně mu zuby dorůstají.
ale zpět k tématu, pokud se rána zanítila, pak v ní něco zůstalo a doktor je dobrá volba.
to že tam máš úlomky nebo celý zub je možné, můj známý hadař takto měl jeden zub několik měsíců než se mu ho podařilo dostat ven
0 12.09.2010 14:29 dan999 nejsem emař, a rád si taky neubližuji
jinak dnes mě zase pro zmenu poškrábal zubama hroznýšovec. Mamka jenom: Atť te taky nehryzne
a já neboj on je v klidu a už byl zahryznutý
0 12.09.2010 14:23 dan999 asi měl,po nedeli si tam zajdu, jinak jsem to dnes rozřízl a vydezinfikoval, tak uvidím co to do zítřka udělá
0 12.09.2010 08:32 dan999 – co to je, je to normální?
minulý týden mě kousla má Krajta královská těsně po krmení (papala mastomyš). moc to nebolelo, jen jsem se lekl, krev tekla. Už je to v poho, jen se mi některé "dirky" nafoukly a svědí, hlavně v noci a bolí na dotek. když to zmáčknu teče z toho hnis, ale pořád ted a za pět min ut zase, když to pokapu jodizolem je to taková bodavá bolest. je to normální. Ostatní jsou v pohodě
Vím že je to teraristické forum, ale mohou tu být lidi kteří to zažili taky
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Hadi • Zobrazeno 730x