co chovat v 80*40*40
0 26.10.2010 21:22 Gabriel – Re: Pogona
ja hledam porad shanim koukam i po jinych druhach ale nikde proste nic neni, vsude je jen agama vousata te sou plny pr... ale nic jinyho ne

ale tak treba casem se podari, ale kdybyste nekdo na neco narazili tak mi dejte vedet prosim na mail mailto:Sinatrax@centrum.cz byl bych vam moc vdecny
Tak pátrat po netu, příp. si zadat inzeráty typu : "Sháním,...." bez aktivity a vlastního přičinení ti je domů nikdo nedoveze

0 26.10.2010 16:41 Gabriel – Re: Pogona
pry uz jsou davno prodane

0 25.10.2010 19:50 R
Pogona [762] - Ještěři
0 25.10.2010 18:39 Gabriel – Re: fajfmen
Ano mam je na mysli a moc bych si pral mit neco takove doma ale nemuzu nikde nic sehnat, nevite nekdo onejakem jedinci naprodej?
Pokud máš na mysli Trapelus savignyi anebo blízce příbuzné druhy, mohu tyto jenom doporučit. Při rozměrech měsíčního prcka vousatky už mají plnou velikost, jsou mimořádně komunikativní i vůči svému chovateli a nikdy (narozdíl od vousatek) nenapadají mláďata vlastního druhu.
Potíž je, že se tyto nejběžnější egyptské ještěrky prakticky nedováží, a pokud ano, pak jenom jako "příbalový leták" (většina z nich cestou umře) k něčemu "drahému"...
Moje mamka se taky štítila a doteď nesnese, když ho mám na ruce, to se na mě radši ani nedívá. Ale mám ho v terku v pokoji, takže o něm prakticky neví. Přes sklo se podívá, ale tím to končí. Každopádně jsem se jí moc neptala (snad poprvé, pokud šlo o zvíře

) - původně jsem ho měla na privátě v místě studia, po půl roce jsem ho dovezla na prázdniny domů a už tam jaksi zůstal

Buďto spec. lopatkou, nebo igeliťákem, který si natáhneš na ruku, vyndáš hovínko a otočíš naruby,....a vyhodíš.

0 18.10.2010 00:00 Gabriel – Re: Pogona
A jak je to s uklizenim po jeho vykalech? A hlavne mama se jich stiti a to dost
Já bych spíš doporučil hada, 0 = pořízení, 0 = krmení, 0 = údržba,....navíc jsou krásní,...
Otázkou je, zda tě za 12let bude bavit nechat je běhat po bytě,....a neomrzí tě,...
0 17.10.2010 23:51 Gabriel – Re: Pogona
Gekonciky nechci, mam husi kuzi z jejich kukuce! A nesla by nejaka jina agama? nebo leguanek? A tam ty pustinny by treba samecek byt nemohl? nebo parecek kdyz bych je poustel probehnout?
Jak psal Saša ti gekončíci špatní nejsou, vůbec, sám jich mám několik "domácich mazlů".
No šlo by to ALE,.... není zas tak dostupná a hlavně je to skupinový tvor, tzn. pár minimálně, skupinku ideálně a na to by muselo být terárko 2krát větší,..
0 17.10.2010 23:38 Gabriel – Re: Pogona
co treba Agama pustinná? ta se mi moc libi
Gekončík je ok, ale pokud by nechtěl "tuctové" ( ale mám je rád ) zvířátko, přemýšlel bych o Eumeces schneiderii, Chalcides sexlineatusovi nebo Gerrhosaurus majorovi. Dají se poměrně snadno sehnat, nestojí moc, jsou také krásní a vydrží jednou, dvakrát do roka i týden "bez povšimnutí".
0 17.10.2010 23:01 Gabriel – Re: Pogona
Mno zviratko asi nejakou poustni jesterku, a ohledne financi nejak rozumne. A cas? Mno potrebuji aby zvire zvladlo byti beze mne 2-3 dny.
Jinak bych zde mohl vypsat půl atlasu, musíš být konkrétnější, Také záleží na tom kolik peněz chceš vynaložit na zvířátko a odpovídající vybavení a doplňky pro něj ( UVB zářivky, vitamíny, úkryty,... ), kolik času máš možnost se mu věnovat ( rozhodně je časově náročnější chov žabek, než např. gekončíků ), a kolik peněz chceš následovně investovat do krmení apod.,...
V tomto rozměru toho lze poměrně dost, záleží co preferuješ, zda ještěrku, hada, obojživelníka,....
0 17.10.2010 22:03 Gabriel – co chovat v 80*40*40
Dobry den chtel bych se zeptat jakeho jestera muzu chovat v terariu 80*40*40 dostal jsem ho od kamarada, tak bych to chtel nejak zabydlet, poradte prosim. Diky za odpoved
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 545x