Héérgotm ty jsi se ale rozepsal..
Tyhle ty loupané potvory a krevetky kupuju v hypernově za teda docela jinou cenu. Je toho tuším 190g za nějakých 80,- kaček a krevetky ještě o něco málo dráž..
Trouba, budu to muset pohledat v tom kauflandu.. Nevím proč, ale ančovičky jí moc nejedou. To už musí být fakt hladová, aby je snědla. Sépie jsem nezkoušel, dobrý tip.
Jinak sušené krevetky dostává prakticky denně, sem tam jen tak trošku granulek. Easy Fish Turtle jí docela šmakujou. Potom ty mražené kostky želví mix. Podle toho co je na obalu za složení, by to mělo být v poho. Snad v tom není nějaké nechtěné ochucovadlo, pač jde po tom jak zabitá. Taky cvrčky, gupky, když zaprší, tak i žížaly dostane. Ty jsem začal dávat až nedávno, ale očividně jí taky moc šmakují. Plus další věci, jako masíčko a podobně, snažím se, aby měla co nejpestřejší stravu.
Ale co se týče toho želvíka, je to malé a v podstatě drahé. 15g za cca 28-35,- kaček, jak kde. Přitom želva do toho dvakrát kousne a ten zbyteček se během dvou dnů rozpustí.. Když si to +/- zhrnu, dávám za to docela slušné prachy. Proto můj dotaz.
K té křídě. To ji dáváš přímo do akvárka do vody? Nějak si to moc nedovedu představit, jak ta křída začne pod vodou reagovat.. Vždyť to musí kalit vodu, no ne? V tom bloku pro papouchy jsou i nějaké mořské řasy a věci, které v želvíkovi nejsou. Řasy by vadit neměly, ale nevím co je tam dál.. To složení jsem nikde nenašel..