četl sem hodně témat a hodně fórum ale nikde jsem to nenašel prosím o pomoc protože jít k veterináři je ztráta času a věřím že někdo z vás s tím zkušenosti určitě má.. a další otázka mě napadla když kdokoliv z vás dělal pozadí jaký byl postup a materiál? já lepil polystyren silikonem na dřevo a následně jej potáhl flexi lepidlem na obklady a dlažbu,nedosáhl jsem pískového efektu jak jsem chtěl, a někde jsem tu četl o použití duvilaxu, ten se přidává do namíchaného lepidla nebo se nanáší na zaschlou vrstvu lepidlaa pak se posypává pískem? zjistil jsem že jak lepidlo zasychalo udělaly se tam praskliny, nevím čím to může být, možná tím že jsem to nepotáhl perlinkou? děkuji za rady.
zdravím chovatele a obracím se k vám s prosbou jestli je možné že by samička chameleona předstírala graviditu zabarvením?nebo jestli je normální že se po oplodnění zabarví na 2-4 dny a pak je klasicky zelená?nějak takhle to mám u mé samičky která žije v teráriu se samcem a asi došlo k oplodnění(neviděl jsem). 2 . Samec mi nechce vyplazovat jazyk někde už jsem viděl podobné problémy ale nikde nebyly zodpovězeny, když mu dám cvrčka tak jako by chtěl ho chytit ale nemůže vypláznout jazyk,max. tak 2 cm :( za 3tí ted jsem tu nekde cetl ze chamíkům se svítí uvb žárovkou jenom cca 3 hodiny denně, je to špatné když svítím pořád? moc prosím o vaše rady, děkujiZpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 226x