no každej tu píše že veterinář ví houby a myslim ze by to toho samce hodne vystresovalo,ale klidně tam s ním zajdu jen si myslím že náš veterinář ví ještě větší nic než kterejkoliv jinej.. takže samička není březí doopravdy? je to 11 dní od toho co jsem ji viděl takhle zabarvenou, je možné že už by šly vidět vajíčka? protože dneska když jsem ji krmil tak se jakoby nahla přez větývku a měla velkej hrudní koš ale tam kde by každej čekal vajíčka vypadala docela hubeně
a když je samička březí tak je zabarvená po celou dobu do snůšky?? a ještě bych se chtěl zeptat sameček má i docela dlouhé drápky centimetr to asi nebude ale podle me to idealni taky neni mam totiz terarium sklo sklo korek,ale zanedlouho je přestěhuju, spíš čekám jestli snese v klidu nebo ne,proto se ptám. a ještě se chci zeptat jestli stačí vodopád jako zdroj vody pro chamíky nebo je taky dobré rosit rozprašovačem? a popřípadě jestli mi můžete někdo poradit jestli mám dobré žárovky v teráriu..mám tam trubicovou žárovku repti glo uvb 5.0 a potom myslim day glo bodovku, samosřejmě do většího terária to rozšířím wattowě, ale jestli složení světel je správně nebo by někdo něco doporučil? děkuji za rady, a pogona nevím zaco palec dolů když se jen ptám? každej nemůže být nejchytřejší..ostatním a i tobě děkuji