Dobry den, chci se zeptat: Moje samicka mela 6 malych krecku, vsichni byli po porodu nejakou dobu zivi, jenze dalsi den rano jsem vydelala ctyri mrtve a ty dalsi dva byli u ni. A vcera vecer bylo dalsi mrtve. Chci se zeptat co se s tim da delat.. Samicka si postavila hnizdecko pod napajeckou kde teda i porodila a pak po porodu prestehovala mlade do jineho rohu boxu, jenze ti se rozlezli a podle me je neuhlidala a tudiz i umreli. A tak jsem si myslela ze ty dva male uz ohlida. Ale vypada to jako by je nechtela ani hlidat. Kdyz jsem ji vzala kolotoc,litala po boxiku jak splasena a tak jsem ji ho vratila. Ale kolikrat tam treba prisla i s malym a tocila se i s nim...
Coz mi prislo toho malyho lito a tak sel kolotoc opet ven. Jinak dnes rano byl ten posledni maly pohozen pod napajeckou a skoro nejevil znamky zivota a az v posledni chvili se mu hybaly nozicky. To uz ale je samicka v drevenem domecku a maleho si nevsima tak jsem ho opatrne vzala pinzetou a dala ho k ni.. Prozatim jsou spolu oba ale nechci aby i to posledni ze sesti umrelo a nevim proc tomu tak je???? Nemate s tim nekdo podobne zkusednosti? Moc dekuji! Jarca