Identifikace
Jop. (Dík) Tzn. je úplně mimo soutěž a ještěrkovec to vyhrál
Asi som našiel druh varana o ktorom si písal . Varanus a.acanthurus
Podle "trnitého" ocasu to nějaký ještěkovec nejspíš bude, otázka zní zda konkrétně tento druh, tak nějak mi to nepřijde úplně ono. Každopádně jsi odhadem nejblíž. Mlhavě si ale vybavuji jakýsi drobný (přibližně vzrůst vousatky) australský druh hmyzožravého varana s podobnými znaky... akorát si nevzpomenu rodový název, čili na to konto nelze ani zagooglit...
Pripomína mi to Gerrhosauru major. P.s. ale nie som si na 100 percent isty ze je to on .
0 05.05.2019 14:10 orchideas1 – Identifikace leguána
Dobrý den, moc děkuji za názor. Můj předpoklad byl taky takový. Ovšem jedná se o lokalitu Středních Čech. To mě trochu zaráží. Děkuji
Ahoj Terezko, pravděpodobně se jedná o užovku stromovou (Zamenis longissimus).
0 25.08.2017 18:13 Tereza Dobrý den, dnes jsem na zahradě nasla nádherného hada. Ciste ze zvědavosti bych chtela vedet o jaký druh se jedná. Muzete mi prosím poradit kam se obrátit, kde mi pomohou? Popřípadě zda tady nekdo mi neporadí. Foto viz příloha.
No a nejdu zoskrabat, je to napevno, cize je to cast panciera, este som zistil jednu vec, korka bola najdena v spanielsku
riasy vyzerajú kus inak, riasy su rovny koberček, toto sú výstupky rôznych veľkostí, a niekde sú len ako škvrny, korka bola prave vtedy vytiahnuta z vody.
JE to řasa - to nic
Tak co su tie vypukle skvrny ? A co je zac
nemusi byt deformovaný, aby nebol v poriadku, počkám na fajfmena, ten snad dačo vymyslí
Mě ty skvrny připadají jako krunýř porostlý řasou.Nějak se mi nezdá,že by krunýř byl nějak deformovaný.
a je možné že sa vyskituje normalne v cechach alebo ju niekto vyhodil ? keby to bola ta Podocnemis, nieje vzácna ?
tak oňu sa starajú, ale na prvej fotke si všimni tie škvrny na panciery.
Já se teda v želvách moc nevyznám,ale přijde mi to jako rod Podocnemis.Přiznám ale,že střílím hodně naslepo.
Na druhou stranu si ale nemyslím,že by ta želva byla ve špatném stavu.Podle mě ji nic nechybí.
0 24.04.2011 10:32 Jaroslav – Identifikace
Do pasti na myši se mně na chatě chytil hlodavec,
kterého nedovedu nikam zařadit.
Fotku přikládám
Přidat reakci
Zpět na obsah sekce Hlodavci • Zobrazeno 376x