Přihlaste se a využijte web naplno TERARKA.NET »

Nedaří se ho dostat ven z terarka

 

NápovědaFórum » Ještěři  

+ přidat příspěvek
Nedaří se ho dostat ven z terarka
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   30.04.2011 17:49 Muž Felix [754] - Ještěři
Bezva, pěkně se to vyřešilo samo potlesk
Akorát Tě musím předem "varovat", že v momentě, kdy si agamák navykne volnému pobýhání mimo terko, tak to začne vyžadovat napořád. Sebevětší terárium sice bude stále vnímat jako příjemné zázemí které patří jenom jemu, už ale s vědomím, že i okolo něj je spousta zajímavých věcí k prozkoumání a lození. Je to trochu podobné situaci městského pejska, který se sice ve "svém" bytě cítí velmi dobře, bez procházek a běhání někde po parku anebo blízké louce už by to nebylo ono ;-)
Každopádně i jen hodinka denně proběhnutí po pokoji (bacha na potenciálně nebezpečné předměty - třeba aby ho někdo omylem nepřiskřípl do dveří...) mu ke spokojenému životu docela výrazně přispěje :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.04.2011 14:19 Muž Pepíček [0] - Ještěři
Mám vousáče ,ale dnes jsem mu tam trochu uklízel a už se začal se mnou hrát ,a pak už chtěl ven a celej den mi tu skoro běhal ...super mám radost potlesk hop ahoj
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   28.04.2011 03:21 Muž Sewer [151] - Ještěři
Třeba můj agamák se těžce dožaduje mojí pozornosti. Kdykoliv mě zahlídne, tak buší do terárka, dokud ho nepustím...pak se proběhne po pokoji, přiběhne ke mě, ještě se trochu proběhne a pak se sám vrátí do terárka. Naopak moji gekončíci jsou spíš plaší...rádi se proběhnou mimo terko, ale pozornost ani tolik nevyžadují.
Každý jedinec to ale má určitě trochu jiné, jen si myslím, že je jasné, že čím více pozornosti mu budeš věnovat, tím více ji pak bude vyžadovat :-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 1   27.04.2011 23:22 Muž Felix [754] - JeštěřiRe: Pepíček
To nejdřív napiš, o jaké zvířátko se jedná. Jinak bude reagovat gekon, jinak leguán a jinak třeba chameleon ;-)
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.04.2011 23:05 Muž Jervis [1] - Ještěři
Ahoj, já mám Agamku Vousatou a můžu říct, že je pěkně rozmazlenej, je mu 1 měsíc a jakmile mu strčím ruku do terárka tak chce ven a když ho vracím tak se drží a sám se nepustí..Ale asi si musí zvyknout mám ho 2 den doma.
 Reagovat na tento příspěvek  Citovat tento příspěvek 0   27.04.2011 22:42 Muž Pepíček [0] - Ještěři – Nedaří se ho dostat ven z terarka
Ahoj ,jak to máte chodí vám třeba sám na ruku když jí dáte do terárka neboho musíte tak lidově řečeno čapnout , né že by se bál ale ňák ...z pinzety mi jí ale z ruky ne ,ani sám nevyleze když mu nechám celý den tera otevřené ? :(

+ Přidat reakci


Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 258x

© TERARKA.NET - https://terarka.net/forum/510-nedari-se-ho-dostat-ven-z-terarka