Jo to vím já mám tu knížku abeceda teraristy, když jsem na to koukala tak mi to spíš připadá jako samička (zatím). Já sem dám ještě fotku, omlouvám se je nic moc ona je z foťáku ale můj brácha se hrozně klepal takže je trochu rozmázlá.
Dobrý den, omlouvám se že zase otravuji s určením pohlaví, ale agama už povyrostla (když jsem se ptala naposledy tak měla kolem 2 měsíců). Teď už má tak přes 3,5 měsíce, tak snad to teď půjde. Děkuji předem všem kdo se na to aspoň podívá a ještě víc když na to odpoví.
Jo je právě teprve dvouměsíční tak jsem myslela jenom tak na co to zatím vypadá. Také jsem zkusila nafotit to jako dole ZuMi.
Děkuju že se mnou máte takovou trpělivost
Mám doma knížku jmenuje se abeceda teraristy agama vousatá a tam píšou že se to dá poznat podle šířky kloaky, tak jsem ji zkusila roztáhnout a podle knížky to taky vypadalo spíš na samičku. Zkoušela jsem to vyfotit, kvalita je špatná hrozně blbě se to fotilo ale snad něco to napoví a víc už to roztáhnout nešlo.
No já jsem se ptala už i na teraporadně a tam mi zase řekli že to spíš vypadá na holku. Tak jsem chtěla zjistit jestli právě někdo nemá jiný názor. A taky nevím jak ji mám uchopit
Dobrý den chtěla jsem se zeptat jestli už jde poznat pohlaví. Když tak zašlu jiné fotky. Děkuji předem.
Už jsem tady jednou posílala fotku naší agamy, abyste určili její pohlaví, ale byla ještě malá. Teď už povyrostla, tak se chci ujistit, zda to pořád vypadá na samičku
Četla jsem že si tu tykáme, takže..... Ahoj chci se zeptat, jestli byste mi mohli určit pohlaví mé agamy, teda jestli to půjde. Když tak budu moci poslat klidně i jiné fotky zatím mám tuhle.
Zdravím, také prosím o pomoc při určení pohlaví. Jen nevím, jestli se vám to podaří z tak špatné fotky, kdyžtak se pokusím udělat lepší.Zpět na obsah sekce Ještěři • Zobrazeno 1406x